Er du bange for mig?
Medvirk i bipolarkampagnen

Mandag d. 30. marts, er det verdens bipolar dag og du kan deltage – også selvom du ikke har bipolar lidelse.StineEr du bange for mig

Den 30. marts 2015 er det Verdens Bipolar Dag. Det markerer DepressionsForeningen med kampagnen ”Er du Bange for MIG?”. Vi håber på at du vil være med!

SÅDAN GØR DU:
1. Lav dit eget ”Er du bange for MIG?” skilt, benyt skiltet der er i det nyeste Balanceblad eller print et skilt på www.erdubangeformig.dk
2. Tag et billede af dig selv, hvor du holder skiltet. Hvis du er pårørende, kan du fx skrive ”Er du bange for min kæreste?”
3. Upload billedet på facebook eller instagram. Husk at hashtagge billedet‪#‎erdubangeformig‬ og ‪#‎bipolardag‬.
www.erdubangeformig.dk kan du finde billeder af mennesker med bipolar lidelse og deres pårørende, samt læse deres personlige fortællinger om sygdommen. Her kan du også selv uploade dit eget billede og fortælling.

Udgivet i Arrangementer, Foreningsnyt

Kurv

Her kan du betale med dankort