Forsøg med metakognitiv terapi til mennesker med bipolar lidelse

Psykologhuset CEKTOS søger 3 personer, som har lyst til at medvirke til et forskningsprojekt. Målet er at undersøge, om metakognitiv terapi (se mere nedenfor) kan afhjælpe mennesker med bipolar lidelse, til at få færre symptomer og derved opnår større livskvalitet. 

Forskningen foregår ved klinikchef Pia Callesen centerchef for CEKTOS psykologerne (center for kognitiv terapi og supervision). Terapien er individuel og vil være over 8-10 gange og af ca. af 1 times varighed pr. gang, og den er gratis. Terapien vil blive udført af Klinikchef Pia Callesen, som er MCT-1 efteruddannet i metakognitiv terapi V/Prof. Adrian Wells og Hans Nordahl.

 

Terapien vil enten foregå på Amagerbrogade, København S. Er du interesseret, inviteres du til screeningsinterview for at afdække om den primære diagnose er bipolar lidelse. 

Har du lyst til at deltage eller ønsker du blot at høre nærmere, så kontakt mig.

Med venlig hilsen

Psykologistuderende
Marianne Lunde Pedersen
Tlf. 28702873

 Lidt om hvad metakognitiv terapi (MCT) er:
MCT handler om at ændre de metakognitive overbevisninger, man har om sine egne tanker og tankeprocesser som f.eks. grublerier og bekymringer. MCT handler ikke om at dykke ned i tanker, men om at ændre på de metakognitive overbevisninger som holder liv i den mentale tankehåndteringsstrategier, som menes at holde liv i psykiske symptomer.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Top