Generalforsamling og spændende foredrag – du kan stadig nå at være med!

Deltag i DepressionsForeningens årlige generalforsamling, og vær med til at bestemme hvordan foreningen skal udvikle sig fremover. Hør det tankevækkende foredrag om helhedsorienteret behandling og nyd en gratis frokost i hyggeligt samvær med andre medlemmer.

Lørdag d. 24. april 2010 kl. 11.00 -16.00

Valby Kulturhus, Teatersalen, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

Kl. 11 -13
“Patienten i centrum – vejen til den langtidsholdbare behandling” v. speciallæge og medlem af DepressionsForeningens ekspertpanel, Jesper Karle.

– hvis vi kommer hele vejen rundt om patienten og inddrager alle relevante parter, forøger vi chancerne for langvarig og afgørende bedring betydelig. Patienten, de pårørene, psykologer, læge, kommune, arbejds – eller uddannelsessted – alle bør de inddrages og involveres, hvis vi skal nå målet om succesfuld tilbagevenden til “livet før sygdommen” lyder erfaringerne fra årets oplægsholder.

Kl. 13-14
Foreningen er vært ved en let frokost.

Kl. 14-16

Dagsorden
2. Valg af referent
3. Valg af stemmetællere