Frivillig i en Satsningsby

Kan du lide at udtænke, planlægge og udføre events og projekter? Vil du arbejde på at udbrede viden om depression og bipolar lidelse samt om foreningens tilbud? Så er dette frivilligjob måske noget for dig!

Satsningsbysgrupperne arbejder på at skabe mere opmærksomhed omkring foreningens mærkesager. Dette sker både gennem informationsarbejde såsom at stå på stande og skrive rundt til professionelle og tilbyde foreningens materiale, men også gennem arrangementer såsom foredrag og lignende. Arbejdet vil blandt andet bestå i planlægnings- og ideudviklingsmøder og projektarbejde såsom skrivning af projektplaner, fundraising og kommunikationsarbejde.  Der vil cirka være et møde om måneden og derudover er arbejdet afhængig af, hvor mange projekter, gruppen sætter i gang.

Kontaktpersoner:

Aalborg: Lise Juul Lauritsen: LiseJuulLauritsen@spejdernet.dk