Rigtig god sommer med tak for jeres uundværlige engagement i DepressionsForeningen

Kære frivillige

Den dansksommerhilsene sommer kommer og går, men vi håber, at den så småt er ved at finde sig til rette og bliver hos os de kommende mange uger. Hver især fortjener I en skøn sommer, og vi håber, at I har udsigt til en ferie, der giver ny energi, gode oplevelser, samvær og varme med dem I har kær.

I juli måned kører DepressionsForeningens sekretariat på nedsatte sommerferiekræfter, og vi holder officielt lukket. Derfor kan vi ikke træffes på sekretariatsmailen eller vores hovednummer før til august.

I uge 28 og 29 kan Frivilligkoordinator Mette Prangsgaard Andersen dog træffes på mette@depressionsforeningen.dk elle telefon 53521838, og det skal I endelig benytte jer af. Mette holder til gengæld ferie i uge 31 og 32, hvor Generalsekretær Kasper Tingkær igen kan træffes.

Møder I borgere der kunne have brug for en snak hen over sommerferien, så henvis dem endelig til vores telefonlinjer, der holder åbent hele sommeren. DepressionsLinien har åbent mandag torsdag fra klokken 19.00-21.00, og SocialrådgiverLinien hver onsdag fra klokken 17.00 -18.30.

Tak for jeres store engagement og de mange timer i hver måned bruger på frivilligt arbejde i DepressionsForeningen. Sammen løfter I en uvurderlig forskel for borgere, der er berørt af affektive lidelser.

Vi ønsker jer alle en skøn sommer.

Mange sommerhilsner fra

DepressionsForeningens sekretariat og bestyrelse