Tilmelding til Sommerhøjskolen 2017

GENVIND LIVSKRAFTEN
23.-29. juli 2017

SommerMark_01_smal5cc4a

(OBS: 500 kr. i rabat for medlemmer, der tilmelder sig før 1. marts 2017)

Andre oplysninger

Valg af værksted

Vælg de 3 værksteder, du helst vil på, i prioriteret rækkefølge. Sæt 1 ud for din første prioritet, 2 ud for din anden prioritet og 3 ud for din tredje prioritet. Læs om de enkelte værksteder, ved at holde musen over spørgsmålstegnene.

HUSK at skrive 3 værksteder på! Vi bestræber os på det, men du kan ikke være sikker på at få din første prioritet.

Alle enkeltværelser er udsolgt
Tilmelder du dig et enkeltværelse, bliver du skrevet på en venteliste og er ikke garanteret en plads. Vil du være sikker på at komme med, skal du derfor tilmelde dig et dobbeltværelse. Husk, at du er meget velkommen til at tilmelde dig sammen med ven, så deler I værelse.

Kontaktperson i tilfælde af sygdom, uheld el.lign.

Ratebetaling
Medlemmer har mulighed for at tegne en opsparingskonto, dvs. indbetale 500,- kr. pr. måned. Ønsker du opsparingskonto, skal du tilmelde dig senest d. 1. februar 2017

Bofælle

Felterne markeret med * skal udfyldes, mange tak. Vi glæder os til at se dig!