Ghostbusters: Sanctum of Slime: Friv Oversigt

Jeg har stadig nogle bias til spil, der i stedet for den indledende video viser et komisk diasshow. Naturligvis gælder dette ikke for den gamle skole og måske Max Payne. I alle andre tilfælde taler dette som regel kun om et lavt budget, manglende fantasi blandt udviklere og en uagtsom holdning til produktets kvalitet. Så når det drejer sig om Ghostbusters: Sanctum of Slime, slap jeg ikke ned. Temaet for design af stationen er arbejde, fred og sport. Spil online friv spil websted, så får du en uforglemmelig oplevelse.

Nej, ja, for musketerer arbejdede dette princip med et smell. Og i Sanctum of Slimedet er kun halvt implementeret. Sagen er, at hovedattraktionen, bortset fra indstillingen for rigtige fans, var muligheden for samarbejdsgang i selskab med tre venner mere. Og vi begyndte naturligvis straks at forestille os, hvordan vi sad komfortabelt foran vores computere på en stille forår aften, samles i lobbyen og viser de onde ånder, at der ikke var nogen vittigheder med os. De drømmer. Du bliver nødt til at fuldføre alle niveauer hånd i hånd med kammerater ... på en pc. Da det vil være temmelig problematisk at organisere dette, vil du selvfølgelig prøve at spille Ghostbusters: Sanctum of Slime alene. I dette tilfælde kan jeg kun ønske dig held og lykke.

Da det ikke var muligt at finde medarbejdere - få bots og tegn. Hvilket selvfølgelig er logisk. Men da vi konstant tvinges til at strejfe med kunstig intelligens, ville det være ønskeligt, at dens IQ-niveau er lidt højere end niveauet for en trækamling. I spil skælder vi ofte modstandere for den manglende rationalisering, men meget værre, hvis det nøjagtige samme billede ses med partnere.

Bots i Ghostbusters: Sanctum of Slimeutroligt stum. Universel dumhed får dem til at skyde forkert, vælge de forkerte våben og konstant løbe ind i fjendens angreb. Og værst af alt - de elsker at hæve din livløse krop lige i det øjeblik, hvor du ikke behøver at rocke båden og dræbe modstandere. Nogle gange er der intet andet tilbage end bare at sidde og se på det gradvis døende team: alle betragter det som sin pligt at bøje sig over dig og derefter dø af koblingerne fra et monster, der flyver forbi. Som jeg allerede sagde, fungerer “one for all” -princippet med sikkerhed her - ganske ofte vil din opgave løbe rundt på stedet i forsøg på at knuse skarer af fjender, og resten af ​​jægere, der har lidt af deres egen dumhed, vil fredeligt lægge sig et sted i nærheden.

Monsters vil dog heller ikke modtage smigrende anmeldelser. De tager som regel kun i mængde - der er ikke tale om nogen taktik eller listig adfærd. Men udviklerne forsøgte sandsynligvis at implementere ideen om en individuel tilgang til dem og gjorde det ekstremt klodset. Faktum er, at spøgelserne, der findes i Ghostbusters: Sanctum of Slime, er forskellige i farve. Hver specifikke række af disse monstre skal ødelægges med de relevante våben, så vi har en switch til vores rådighed. Rød, gul og ... nej, ikke grøn. Den tredje farve vil være blå. Det viser sig, at i al denne uro med dumme kammerater, skal du også legende tænke over, hvilken type pistol du skal vælge i øjeblikket for effektivt at eliminere horder af spiritus.

Dog iGhostbusters: slummenes helligdomalt sker efter samme standardskema. Før hvert niveau ser vi en video, der består af de samme billeder med inskriptioner. Det afslører normalt uhøjtidelige plot, hvis hovedpersoner er fire Ghostbusters. For øvrig er det ikke de samme figurer, der var så glad for os i den originale film - i spillet får vi lov til at kontrollere fire unge og uerfarne rekrutter. Så efter diasshowet begynder de at vandre rundt på steder af samme type og ødelægge onde ånder. Vi er "droppet af" et eller andet sted (det kan være et rum eller, for eksempel, et lille område på en kirkegård), alle indgange med udgange er blokeret, og horder af ectoplasmic freaks udsendes. Så snart det krævede antal er besejret, åbnes en passage til det næste afsnit.

Og så videre til slutningen, det vil sige til chefen. Normalt et monster At periodisk angribe dig er på en eller anden måde mere alvorlig end almindelige udstoppede dyr og at bruge minions. Når gigantens sundhedsniveau er tæt på nul, får vi muligheden for at bruge den berømte fælde - kassen, hvor fjendens ansigt bliver trukket, skal placeres direkte foran kolossen. Nå følger derefter en fuldstændig meningsløs og udtømmende optælling af nøgler i QTE. Generelt gentager du jævnligt - dit spøgelse suges i fælden uden problemer. Hvis du laver en fejl, skyld dig selv, fordi du skal gentage hele denne gimmick igen. Nå følger derefter en fuldstændig meningsløs og udtømmende optælling af nøgler i QTE. Generelt gentager du jævnligt - dit spøgelse suges i fælden uden problemer. Hvis du laver en fejl, skyld dig selv, fordi du skal gentage hele denne gimmick igen. Nå følger derefter en fuldstændig meningsløs og udtømmende optælling af nøgler i QTE. Generelt gentager du jævnligt - dit spøgelse suges i fælden uden problemer. Hvis du laver en fejl, skyld dig selv, fordi du skal gentage hele denne gimmick igen.

Ikke et nyt spil om ghostbusters skulle være. Absolut ikke sådan. Denne idé er ikke værdig til en sådan modbydelig udførelsesform. Kør med dine fire venner, ødelæg spøgelser - altid velkommen! Hacke ind i et elendigt håndværk med en modbydelig lyd, ingen musik, dumme bots og en hånligt implementeret "coop"? Nej, tak. Ja, og ledelsen drysser salt på såret - ejere af gamepads vil være rasende. Selvom der ikke er mere glæde ved "klaven": hvad er i det mindste en måde at genoplive kammerater, når du skal tromme med al din magt på den samme knap.

Selvom jeg på et tidspunkt kom en sjov tanke i tankerne: for omkring tyve år siden ville en sådan pynting måske have været varmt modtaget. Og hvis jeg fx gik til Dendy. Men når noget lignende vises i 2011, ligner det ikke længere den gode gamle og vidunderlige gamle skole, men som et ensartet hån og et eksempel på udviklernes ubegrænsede uorden. Men de havde i deres hænder ikke kun en fremragende ramme, hvorfra man kunne skubbe ud en flok interessante ting og godbidder, men også en stor rollemodel - Alien Swarm . Gameplayet for disse to projekter ligner næsten alt, men kun Valve , som altid, viste sig at være af høj kvalitet og sundt, men du kan ikke sige det samme om Wanako Studios.

Skal jeg bruge tid, penge og nerver på ghostbusters nye eventyr? Ikke værd. Selv hvis du har nogle venner, der er klar til et "coop" , vil du ikke spille fjenden i Ghostbusters: Sanctum of Slime , så sørg for dine venner. Bedre at mødes og kig igen på den samme vidunderlige film.

Fordele: velkendt musik i menuen.
Ulemper: alt efter musikken.