Dishonored: Death of the Outsider - Mission 5: gennembrud i verden; slut nummer 2

Når du når afsatsen, vil du se to medlemmer af kulten foran dig. Klatre til næste avsats. Den smalle isthmus fører dig til Eye of the Dead God - udforsk dem og gå til Void

Vejen til den rituelle fæstning

Den virkelighed, der omgiver dig, vil ændre sig. Du skal være særlig opmærksom på de oplyste (store væsener; du har allerede set, hvordan en af ​​dem kommer ind i minen). Det er meget vanskeligt at dræbe dem, så det er bedre at undgå dem. Gå til kroppen af ​​Malchody, som er placeret over afgrunden. Tag brevet og nøglen. Du vil finde ud af, at der er en anden måde - ud over at dræbe Flash - til at håndtere en beskidt gud.

Gå på stenene. Hvis du ser den oplyste, skal du løbe væk. Brug gear og gear. Du skal komme ind i Mulholdis værelse. Når du kommer til kanten af ​​klippeafsatsen, skal du gå ned og dreje til højre. Klatre op ad trappen til venstre, gå ovenpå, så føres du til et rum med en dør til Mulholdis værelse. Kom ind.

Rummet har et bryst beskyttet af en chiffer. Løsningen er symbolet på klippen og dets individuelle elementer tildelt af numre. Fra venstre består symbolet af de dele, der er angivet med numrene: 9, 6, 2. Koden på Mulholdis bryst er således 962. Læs magasinet og forlad rummet.

Nu skal du forlade miner. Følg markøren - følg stien, indtil du når minen. Gå ned ad den overdækkede korridor og gå ned ad trappen til bunden, så når du pladsen foran minen. Han vil være fuld af oplyste mennesker, så stop ikke og løb så hurtigt du kan til trappen, der fører til bakken. Gå ind i den ritualfæstning.

Final: valg

Følg markøren over klipper og vand. Gå ovenpå og i det fjerne ser du Change og Daoud. Du skal beslutte, om du vil dræbe guden eller foretrækker at redde ham.

Dræbe Flash

Gå til Outlander lige nu. Uanset hvilken dialogindstilling du vælger, skal du, når det er afsluttet, beslutte om mordet. Billy kaster en kniv ned i Guds mave, som afslutter spillet med en trist besked.

Transformator frigivelse

Gå til Daoud og tal med ham (to gange). Fortæl ham, at der er en måde at redde Flashen og overbevise ham om at gøre det (vælg dialogerne: "Hvorfor skylder du ham for vores handlinger?"; "Se bare. Det var ikke hans valg"; "Men skulle han dø?"). Således vendte du liv tilbage til den tidligere gud og lod ham vende tilbage til sin menneskelige form igen, hvilket vil bringe en mere positiv afslutning på spillet. Forget about free porn sites that only offer sex videos and try our Free Sex Cams that provide instant live connections with the hottest cam models from all around the world. Our free cams allow you to chat live with any model for an unlimited amount of time. Our sex chat rooms are always packed with thousands of people online at all times, so finding strangers to have cam sex.