Forebyggelse af karpaltunnelsyndrom

Karpaltunnelsyndrom er en af ​​de mest almindelige klager, og smerter fra denne tilstand er ofte forbundet med brug af en bærbar computer, især hvis du er en hyppig pendler eller arbejder hjemmefra. Årsagen til denne tilstand kan variere fra nogle få mindre skader til en større skade forårsaget af overforbrug eller manglende beskyttelse.

Hvis du oplever symptomer som følelsesløshed, prikken eller smerter i din hånd, mens du skriver, er den mest sandsynlige årsag karpaltunnelsyndrom. Det anslås, at mere end 70% af mennesker har en vis grad af karpaltunnelsyndrom, og nogle kan kun opleve mindre smerter.

Du vil have den bedste mus til karpaltunnel, men problemet er, at der er så mange forskellige modeller derude. Så hvilke køber du? Nå, her er en liste over et par ting at se på, når du køber en muskel, der er karpaltunnel. Dette hjælper dig med at beslutte, hvilken der er bedst for dig.

For at forstå, hvad der forårsager karpaltunnelsyndrom, hjælper det med at forstå din hånds anatomi. Dine hænder har en kompleks række led, der kaldes interfalangeale plader. Disse plader holdes sammen af ​​sener, der er fastgjort til knogle.

Det er dog ikke nok at bare have karpaltunnelsyndrom. Du skal behandle det for at forhindre yderligere kvæstelser og skader. En almindelig behandling for karpaltunnelsyndrom involverer antiinflammatoriske lægemidler. Læger kan ordinere steroide antiinflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen eller naproxen, og ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAIDS). Disse medikamenter reducerer hævelsessmerter, men de forværrer også situationen.

Ud over medicin kan læger anbefale kirurgi for at lindre stress og pres på nerverødderne samt reducere inflammation og ødem. Nogle læger anbefaler endda operation for at lindre trykket på håndbenet og lindre spændingen, der forårsager smerte.

Glem dog ikke, at hvis din hånd er såret, er du stadig nødt til at holde landet sundt. Korrekt brug af ergonomiske kontormøbler såsom mus og tastaturer kan hjælpe med at undgå karpaltunnelsyndrom.

Når du køber kontormøbler til din computer eller bærbare computer, skal du overveje ergonomisk design og ergonomisk support. Du ønsker ikke at gøre din arbejdsstation så ubehagelig, at du bliver ude af stand til at udføre de opgaver, du skal udføre, og som fører til smerte.

Kontor ergonomisk design og ergonomisk støtte er vigtige ikke kun fordi det gør det let at skrive, men fordi det kan hjælpe med at forhindre beskadigelse af din hånd og arm. Hvis din computer eller laptop tastatur er for hårdt, kan du finde dig selv i det i stedet for at skrive med en optimal hastighed.

Hvad en computerstol angår, skal det være let for dig at sidde komfortabelt med god kropsholdning. Især din stol skal give støtte og komfort til din ryg og skuldre og hjælpe dig med at holde en lige ryg, når du skriver. Hold din computer skrivebord væk fra dit ansigt for maksimal support.