Race On: Y8 Oversigt

SimBin er et meget berømt firma ... i visse kredse. Hun laver bilsimulatorer. Dem, hvor ægte fysik, en realistisk kontrolmodel og ikke opfundet, men ægte racerspor. Den "forfærdelige" pålidelighed frastøder selvfølgelig massebrugeren, men blandt kendere af spilgenren er GTR 2 og GT Legends ikke kun elsket, men betragtes som næsten en standard.

Race On - tilføjelse til den næste fortsættelse af serien. Race 07 er som den anden del af Race , og On er bare en udvidelse, der tilføjer noget andet til spillet, der allerede er fyldt med biler og baner. På en eller anden måde forvirrende, ikke? Alt går godt. Udviklere forveksler bevidst køberen, men hvorfor?

For at gøre en simpel fortsættelse, en tilføjelse til ethvert spil - behøver du ikke at tænke meget. Der er et standardprogram. Du kan tilføje et par nye typer udstyr og flere kort til strategien. Skytten koster tre friske kanoner og et niveau, og rollespilende krigere på banen får den femte by og to nye helte. Det er den nemmeste at tilføje tilføjelsen til løbet. Vi sætter flere biler i garagen, tegner et nyt spor - og nu kan vi sælge det ”nye produkt”. Race On er netop et sådant tilfælde. Simbin tog Race 07 , tilføjede STCC der, krydret det med amerikanske biler og et par spor i USA og ... det er alt. GT-klassen er fraværende, som om der ikke var nogen GTR Evolution. Men der er lette Caterham-sportsbiler fra de navngivne tilføjelser ... Hvad er generelt nyt?

Fire-hjulede venner blev bragt lidt ind - bortset fra forskellige farver og dekorationer, så er der kun fem af dem. Dette er Cadillac CTS-V, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger SRT8, Dodge Charger SRT8 og lette IFM-biler, der ligner Formula-1-biler. Der er kun to nye spor - Laguna Seca og Road America. Alt andet var på en eller anden måde til stede i tidligere tilføjelser. For eksempel forblev de fleste ruter og konkurrencer fra det officielle WTCC-spil.

På dette slutter listen over innovationer ... Fantastisk? Nej, dybest set. Hvordan skelner vi SimBin i år? Race Pro i februar. Eksklusivt til Xbox 360, så vi er ikke interesseret. Hvad så? Volvo: The Game , som heller ikke kan kaldes et spil. Nu er Race On - en typisk indholdspakke, sjælfri og grå. Er krisen skyldig igen?

I SimBin , tilsyneladende, meget dårlige ting, hvis de skamløst fødte Race On . Motoren er stadig den samme. Han er ikke venner med skygger, så verden, selvom den bruger smukke højopløsningsstrukturer, er alt sammen som pap. Omhyggeligt oprettede bilmodeller berører ikke - i NFS: Shiftder er flere af dem, og de ser bedre ud. En pakke nye amerikanske mesterskaber - men hvem har brug for det? Medmindre amerikanerne. Og udvalget af biler antyder forresten igen tanker om ”skjult” reklame. Det ser ud til, at den økonomiske situation bliver bedre, hvilket ikke kan siges om den amerikanske bilindustri.

Kun fysik fortjener et godt ord - spillet er stadig den samme ærlige simulator. Du kan styre med musen og komme i sving, men uden fulde pedaler med gas, bremser og helst kobling, vil spillet, som udvikleren har til hensigt , mislykkes. Spil de bedste gratis spil på y8-spilstedet nu.

På Race On er en dyd - det er alle de samme simulator. Men hvem har brug for det, hvad håber udviklerne på? Der er intet at gøre med den afslappede spiller. Enhver, der kom bare for at køre et par spor vil kede sig - der er ingen dynamik og spænding ved arkaden. Handlingen, resultaterne, den økonomiske model og det spredte forbedringstræ - alt dette er ikke her. Intet andet end selve køreprocessen ... Det er klart, at der simpelthen ikke er noget at argumentere med et så cool og sødt NFS: Skift- spil, selvom kampen, bemærk, ikke længere er på arkaden. Selv i niche af renrasede simulatorer mislykkedes Race On . For små innovationer foreslår han at betale igen for det samme spil.

Fordele: baseret på en komplet autosimulator.
Ulemper: forældet teknisk niveau; næsten fuldstændig mangel på musik; få innovationer.