Tilbage til fremtiden: Friv Oversigt

Resume af den sidste serie: Juan Alberto Doc Brown fremsatte endelig et tilbud til Maria Lucia Edne Strickland, og de havde en datter, Antiutopia. Åh, undskyld, dette ser ud til at være det forkerte show.

Ja, det. Den kære elskede af os alle (i det mindste forfatteren) -udviklere fra Telltale Games fortsætter med at gøre os bekendt med den gamle nye historie om hovedpersonerne i kultureposet "Tilbage til fremtiden". I den sidste udgave viste de sig virkelig at have en charmerende fantasi om emnet dystopi i en enkelt lille by. Hvad vil overraske os med denne episode?

Derfor er det ikke overraskende, at vi helt i begyndelsen af ​​den fjerde episode finder Marty McFly i en uundgåelig situation. Nej, måske er det bedre at ligge på en sofa i en semi-hospital-semi-prison-kasse end at hænge på et plakat inde i en ødelagt tidsmaskine. Men vi husker, at det var i denne position, at den unge McFly optrådte i starten af ​​det tredje nummer af Back to the Future. Men at være på randen af ​​uigenkaldeligt tab af personlighed er ikke længere en vittighed. Den skøre gamle kvinde, Strickland, formåede at fange Marty selv, hans kæreste Jennifer, den næsten synede Doc, det er, desværre, den første brune borger, og hun var ved at gennemgå proceduren for at gøre modellen Citizens Plus til grøntsager.

Efter at have fulgt Telltales arbejde i de sidste par år, er det let at se, at studiets "kronnummer" er at skabe et "eventyr om en lille by", opdelt i episoder. Dette er, når handlingen er helt eller næsten fuldstændigt begrænset til et lille rum, hvor alle helte kender hinanden og ikke den første dag.

Fra kapitel til kapitel forbliver det grundlæggende interval af placeringer stort set uændret. Men forfatterne efterlader tegn på fortsat liv for os overalt: enten et banner i anledning af den kommende messe eller en reklame for en jobrekruttering. Butikken lukket i den første serie kan godt åbne i den anden, og i den tredje beslutter tante-aviskvinden pludselig at ændre sit erhverv og starte f.eks. Forretning.

Alle disse søde små ting skaber Telltale-mærket atmosfære i en lille by, takket være hvilket eventyr og eventyr om Sam og Max, Wallace og Gromit virker så hyggelige og kære. Og nu - også Doc Brown og Marty.
At komme ud af denne ændring er ikke nok. Selve rodårsagen skal fjernes. I den forstand at fjerne Edna Strickland fra den unge Emmett Browns liv og hjerte. Det er rigtigt - hvem vil kalde et ægteskab med en god handel?

Uden hihanek og hahanek bevæger historien sig glat, eller rettere - flyver i fuld fart til finalen. Efter en meget komplot og atmosfærisk vidunderlig tredje episode var det svært ikke at forvente mindst et fald i fascination i det næste kapitel. Men Telltale lykkedes igen næsten umuligt: ​​en recession skete ikke. Graden af ​​lidenskab faldt naturligvis lidt, det var værd at Doc med Marty brød ud af de ihærdige kløer fra borger Brown med hendes hærmanerer. Men heltenes levende karakterer, ånden i Hill Valley, som allerede er blevet kendt, og sjove opfindelser forblev deres steder.

Der er forresten ikke meget virksomhedshumor i episoden, men dette er en funktion, der er traditionel for serien, som klart er dikteret af ønsket om at bevare auraen fra den originale kilde. Men i de sjældne tilfælde, når de får os til at grine, viser det sig som regel ubesejret, original og diskret. Så når unge Brown smager en farvelægningskage og begynder at brusede Marty gennem grønne falmede tænder med smarte ord, ikke et enkelt punkt i samtalsmenuen, ikke en enkelt bemærkning fra en ekstern observatør, vil de tænke os med hvad der foregår, de siger, ”hej, se her sjovt, griner her! ”, som det normalt gøres i billige komedier og i næsten alle humoristiske opgaver.

Men hvad der sker vil være glædeligt for den spiller, der er opmærksom på dialogerne, selv uden Sam & Max. Smuk i sin militante fanatisme er Edna, der både i ungdommen og i alternativ alderdom oprigtigt er overbevist om, at Emmett er ude af stand til noget uden hende. Charmerende kontrast bryder ind i historien om den useriøse Trixie - den nøjagtige modsætning til tante Strickland disciplineret ud over mål. Doc er bare Doc. Faktisk er han cool.

Infernalsmaskine, desværre, begynder selvrepetitioner at kile sig selv i gameplayet. Hvor mange gange har Marty brugt guitaren til at komme ud af de mest vanskelige situationer? Så han vil gøre det igen! I den fjerde episode, om kakofoni, undskyld, på musikken, der blev udtrukket af helten fra strengene på et vidunderligt instrument, blev hele redningsoperationen bygget for at komme ud af Ednas kontrol.

Sandt nok blev højdepunktet i gameplayet også fundet. Vores globale opgave er at bryde forholdet mellem den smukke fanatiker og den geniale opfinder, så Emmett, frigivet fra den skadelige indflydelse, går i biografen, slapper af på filmen Frankenstein og er inspireret af nogle normale, dvs. unormale, men korrekte opfindelser.

Da det er urealistisk at overbevise en entusiastisk Brown om, at brunetter ikke er hans smag, bliver du nødt til at gå fra den anden side. Lad prinsessen selv forlade ham. Og for prinsessen er det vigtigste, hvad? For dragt at sidde! Derudover bør emnet med øm lidenskab vies dedikeret til det og vigtigst af alt svarer til den ideelle model for en borger. I Ednian-forståelsen, selvfølgelig.

Som et resultat er vi nødt til at narre den fantastiske enhed, der er samlet af Doc, på bededekommando fra Miss Strickland. En multikomponentmaskine udfører psykologisk test af frivillige og skaber individuelle mentale kort. Ved at indsætte et sådant kort i analysatoren genkender en person sine seks i en pervers skala af folks værdi, selvfølgelig skabt af Edna. I bunden af ​​udviklingen er kriminelle, øverst er eksempler på borgere. Oprindeligt er Emmett den mest eksemplariske. Vores opgave er at gøre ham til en kriminel i øjnene ... hmm ... pærer på enheden.

Nej, der er stadig alkohol i kolberne og andre retter ved hånden. Fans af hardcore brainstorming fra en målgruppe af spillere droppede fra, sandsynligvis allerede i fasen af ​​den første episode. Resten af ​​os vil være interesseret i at løbe rundt om den igen transformerede Hill Valley - vi bliver konstant kastet noget nyt. Spil online spil på http://www.friv2online.com friv spil side med hele familien.

Hvem følger vores feltrapporter ved, at animationen i Back to the Future: The Game er meget god, og grafikken tværtimod ser temmelig gennemsnitlig ud. Intet, hvis vi gentager alt dette igen? Fordi overraskende nok ikke har ændret sig i den fjerde episode i denne forstand: billedets samlede kvalitet er stadig på niveau med "tilfredsstillende", men ansigtsudtryk formidler de mindste nuancer af karakterernes humør. Dette ser specielt cool ud i tilfælde af unge Edna. Hvor god hun er, når hun smiler. Bare en eventyrkvinde! Men det er værd at sige noget ”imod frakken” - og skønhedens ansigt varver bogstaveligt fra vrede.

Indtil videre er Telltales fantasi uudtømmelig i alt, hvad der vedrører plottet, men det begynder langsomt at mislykkes i spørgsmål om gameplay. Ikke desto mindre fortsætter den fjerde episode af Tilbage til fremtiden tilstrækkeligt med den begyndte linje. Vi venter på den femte, hvad kan jeg ellers sige.

Fordele: yndefuld historie psykologisk nøjagtige karakteristika ved karaktererne; kilde atmosfære; passende ansigtsudtryk; litterære dialoger.
Ulemper: selvrepetitioner i gameplayet; gennemsnitlig grafik.