Nyheder om en diverse (Allerede ikke faktisk)

Gør "Flush" ny direktør


Tal om speedster solo i rødt dæmper ikke på grund af hans problemer. Det blev kendt, at direktører John Francis Daly og Jonathan M. Goldstein forlod projektet på grund af forskellige kreative synspunkter på filmen med studiet og Ezra Miller.

Men det blev også kendt, at der allerede er en kæmper for deres erstatning - direktøren for rædsel "Det er" Andy Musketti. Skriften vil blive skrevet af forfatteren "Bumblebee" og fremtidige "Prey Birds" - Christina Hodson.
Detaljer om det nye spil Fra Software

På Microsoft-konferencen vil E3 vise et nyt spil fra From Sofware og George R.R. Martin

GR (ifølge ubekræftede data står det for Great Rune) - et nyt spil fra udviklerne af Bloodborne og Dark Souls er overgroet med nye og mere interessante detaljer. Fra hvad der er kendt Fra Software, som har udviklet spillet i mere end tre år, blev forfatteren af ​​Game of Thrones, science fiction forfatter George R., tiltrukket af at skrive scriptet. Martin, der for nylig bekræftede at han "hørte et videospil fra Japan" på sin officielle blog den 20. maj.

Om spillet indtil nu er det kun kendt, at det højst sandsynligt vil være en åben verden med en masse ridning baseret på skandinavisk mytologi. Den berømte videospilsjournalist Antonio Fuzito delte sin insiderinformation på Twitter: spillet er usandsynligt at vise os en meget stor verden, fordi firmaets standardmotor har sine begrænsninger. Bandai Namco er rapporteret at være at distribuere spillet, med hvem Fra Software samarbejdede på The Dark Souls serie af spil.

Projektet vil blive annonceret officielt på Microsoft E3 Showcase, 9. juni i Los Angeles.Kun 50 spillere vil blive optaget til den lukkede beta test af The Surge 2

Deck13-teamet rapporterede på Twitter, at udviklingen af ​​The Surge 2 er gået til scenen for at finde og fastsætte fejl. Udviklere søger 50 frivillige til at deltage i beta-test.

Beta vil kun blive udført på en pc, for at deltage, du skal have en konto på Steam og acceptere NDA, som forbyder at sende screenshots, optage til netværket eller i det mindste fortælle nogen, hvad der er der og hvordan.


Gambling afhængighed er blevet en sygdom

Verdenssundhedsorganisationen anerkendte officielt spilafhængighed som en sygdom. Diagnosen "spilforstyrrelse" modtaget i ICD-11 klassifikationsnummer 6C51 og er blandt andet præget af tab af kontrol over spilletid og ændring af prioriteter i retning af spillet, hvilket overskygger andre interesser og daglige aktiviteter.

Generelt har verdenspsykiatrien ikke enighed om, hvorvidt spilafhængighed skal betragtes som en særskilt sygdom. For eksempel nægtede den amerikanske psykiatriske sammenslutning (APA) at tilføje spilafhængighed til sygdomsregistret i 2013. Generelt skal symptomerne for diagnosen overholdes i omkring et år, og WHO-eksperter bemærker, at kun en lille del af spillere når denne tilstand.

Men nogle eksperter mener, at anerkendelse af spil som sygdom vil hjælpe for eksempel i USA, hvor på denne måde midlerne til terapi vil blive dækket af sygesikring. en.natashaescort.com