Total War: Shogun 2 - Samurai's Fall: Oversigt

Forlagets moderne tilgang til at “malkes” succesrige spilprojekter ved at frigive svage tilføjelser til dem er allerede blevet en trend. Næsten hvert nyt spil er skabt med et øje for muligheden for dets yderligere "forbedring". Og hvis tidligere nye dele af interessante ting blev introduceret ved hjælp af små injektioner i form af gratis patches, eller de allerede var samlet, indtil en fuld efterfølger blev modnet, er nu forlagene klar til at presse hver dollar fra køberen for et enkelt element kaldet DLC. Spillerne, der har forstået denne holdning, er allerede nervøse, når de kun omtaler denne forkortelse. Den berømte serie af historiske strategier Total War gik for nylig på samme måde. Kreativ forsamling, der skaber Empire: Total War og Napoleon: Total War, båret til sine afkom betalte mikrotilsætninger, som afspilleren blev tilbudt enten med gaveversionen, eller som betalte DLC'er i det digitale Steam-distributionssystem.

Det samme skete med Shogun 2. For hende blev tilføjelserne af Hattori Clan Pack og Blood Pack med den berygtede mikrostatus frigivet, såvel som den rigere Rise of Samurai , der inkluderede en ny kampagne i det 11. århundrede og omkring tyve nye enheder. Men som det lykkedes os at finde ud af det senere, var det kun et lille forspillet til et virkelig fuldt uafhængigt tilføjelsesprogram, som allerede er vanskeligt at betragte som DLC. Shogun 2 - Samuraiets fald vises foran spillerne i al sin storhed og fortæller om den bitre tilbagegang i det engang store Japan og den efterfølgende borgerkrig, der dækker en anden vigtig milepæl i verdenshistorien fire hundrede år efter begivenhederne i det originale spil. Her giver de slags spil som applikationer og online friv spil på friv Ifølge forskellige undersøgelser kan spil som logik, trivia, hukommelse og puslespil hjælpe dig med at undgå demens og glemsomhed.

- Samurai's Fallviser begivenhederne i æraen med afskaffelse af samurai-ære i Japan - tidspunktet for Bosin Civil War. I 1868 førte Tokugawas manglende evne til at løse det japanske folks problemer og hans ønske om at isolere landet fra eksterne forbindelser til, at der opstod en formidabel styrke med forskellige synspunkter. Og hun var smukkere end kejseren med store ambitioner. Konstant pres fra Det Forenede Kongerige og De Forenede Stater førte shogunatet til at begå en række urimelige handels- og økonomiske aftaler med vestlige magter, der gjorde det fattige af landet. For folket fra syd, ledet af kejseren, var dette det sidste tålmodighedstrå, og de gjorde oprør mod den uretfærdige styre af shogunen og indsamlede flere og flere ligesindede. Under sådanne omstændigheder opfordres spilleren til at starte en kampagne og lede et af datidens seks stærkeste huse: Theseu, Satsuma, Tosa, Aizu, Nagaoka, Jōzai domæne. Spilleren har beføjelsen til at gendanne orden på de områder, der er betroet ham, og begyndelsen på en aggressiv udenrigspolitik. Udvidelse kan ikke undgås eller undgås fra direkte bevæbnede sammenstød af tilhængere af to vigtigste modstridende styrker: shogun og kejseren. Er du tiltrukket af den nyeste teknologi i Vesten, eller er traditionerne i samuraien den eneste rigtige måde for Japan?

Værktøjer til at nå målet siden den originale Shogun 2stort set uændret: den samme konstruktion af byer, bevægelse af hære, diplomatiske forhandlinger, slag på land og til søs, spionage og propaganda. Kun erobringen af ​​Japan er nu forbundet med fremmede - De Forenede Stater, Storbritannien og Frankrig. Og disse fyre har allerede haft krutt og bly i et par århundreder. Dødelige våben spreder sig hurtigt rundt omkring i verden. Den japanske nation har allerede vedtaget erfaringen med at eje musketer og rifler, selv deres skibe er gradvist udstyret med langdistanceskydevogne. Ja, og inden for landet i tre århundreder, om end et isoleret liv, er der sket nogle ændringer. For eksempel er provinsdelingen ændret. Hokkaido Island optrådte med den nye republik Ezo. Den er dog kun delvist tilgængelig. På det tidspunkt fandt de vigtigste begivenheder sted i den sydvestlige del af Japan, hvor kejsernes opvarmede styrker befinder sig.

Populær aggression brændes også udefra. Penetrationen af ​​mere frihedselskende vestlig tro og ideer. De manglede hårdt på mennesker, der var trætte af fattigdom og diktatur. Derfor er der i spillerens arsenal nye grene af social udvikling, der hjælper på den valgte vej. I løbet af udviklingen foreslås det at ty til hjælp fra fremmede. For eksempel er det muligt at åbne et pro-vestligt repræsentationskontor i en af ​​provinserne, hvor aktiv handel med oversøiske lande vil begynde. Det er værd at bemærke, at dette er den eneste måde i spillet hurtigt at blive rig på grund af kraftigt øgede mængder handel. Og muligheden for at ansætte udenlandske agenter og hurtigt få adgang til nye teknologier opvejer alvorligt balancen til fordel for spilleren. Interessant nok var shogunatet historisk imod pro-vestlige følelser, men spillet formår at opnå seriøs succes i forhold til andre kræfter, endda spille på siden af ​​shogunen. Selvom du fundamentalt kan overholde samurajens traditioner. For eksempel at opgive de udlandske våben og derefter, til ære for ære, hejse det gamle banner over ninjahæren og starte et angreb under dækning af mørke. Nogle generaler har endda den "traditionelle" funktion, så den gamle skole shoguns hær kan få en fordel i forhold til den nye type tropper.

Total War: Shogun 2 - Samurai's FallDu vidste, at oprettelsen af ​​en række historiske strategier for Total War af udviklere fra Creative Assembly var inspireret af to ekstremt populære spil: det første er Board Warhammer, der med rette fortjener titlen på det mest succesrige krigsspil i de sidste tredive år, og det andet er legemliggørelsen af Sid Meyers kreative ideer ( Meier), en global civilisationsstrategi . Total War absorberede med held helt forskellige grundlæggende elementer i gameplayet til både realtidsstrategi og en trinvis afslappet tilstand af det strategiske kort.
Imperialismens dannelse

Ja, den originale Shogun 2minder om sig selv overalt. Ved første øjekast ser det ud til, at der overhovedet ikke er ændringer. Det opdaterede baggrundsbillede på baggrund af hovedmenuen tæller ikke. Under kampagnen kommer dog erkendelsen af, at alt nu fungerer anderledes. Og i betragtning af sådanne mikroskopiske forbedringer repræsenterer gameplayet som en helhed en helt ny oplevelse. Naturligvis er åbenlyse innovationer til stede. Spillet indeholder adskillige dusin nye “enheder”, bygninger og teknologier: niogbundne jordstyrker, ti damp- og jernskibe og tre agenter til det globale kort, der er i stand til at dræbe fjendens generaler, træne hære eller endda distribuere regeringspropaganda i byer. Fire rækker af nye grene af den teknologiske træudvikling giver vigtige strategiske fordele i denne korte krig.Kreativ samling , forbedring af skibsbygning, opbygning af fortstrukturer for at beskytte kystlinjen og havne. Sidstnævnte er forresten særlig presserende på grund af det faktum, at skibe kan skyde mod fjenden fra havet og yde støtte til landhærene.

Artilleri bør afsætte et særskilt afsnit. Kystbombning på grund af nærheden til havet i langt de fleste byer er blevet den bedste måde at erobre provinserne på: dine skibe kan bombardere centrale mål og undergrave fjendens økonomi. Frosset af kanonkugler stopper landbrugsjorden strømmen af ​​skatteindtægter, og sprængt miner eller ødelagte fabrikker kan føre til tilbagegang af selv den mest udviklede fraktion. Artilleriet fra det 19. århundrede var faktisk en formidabel styrke i hænderne på en dygtig modstander - sådan er det repræsenteret i Samurai 's Fall. Og hvis fjenden i begyndelsen i bedste fald har et par små stationære kanoner, så ved slutningen af ​​konfrontationen mellem kejseren og shogunen, vil artillerivaller begynde at blive hørt overalt, hvilket afspejles i et blomstrende ekko i de høje bjerge i Japan. En salve af et par Armstrong-kanoner er i stand til at fjerne et dusin krigere fra slaget. Ja, der er ikke den række ammunition, der blev introduceret i Empire: Total War , men inkluderet i Samurai 's Fallarsenal med lang rækkevidde er en alvorlig trussel mod dem, der beslutter at kæmpe ved hjælp af et samurai-sværd. Det er vigtigt at bemærke, at udviklerne tillader, at spilleren personligt sigter mod fjenden - tredjepersonstilstand, når der skydes fra et skib eller fra en pistol er tilgængelig ved at trykke på H. Nogle gange hjælper det med at sende et projektil, hvor computeren nægter at sigte.