Hvorfor har mænd og kvinder forhold?

Spørgsmålet er selvfølgelig ikke enkelt, og ingen kan give et konkret svar på det. Faktum er, at mennesker på vores vidunderlige lille planet Jorden lever meget forskellige - mentalitet, sprog, fundamenter, skikker - alt er anderledes, undertiden radikalt forskelligt fra hinanden. Men der er et fælles koncept og en følelse for alle - det er hendes Majestæts kærlighed. Kærlighed er underdanig for alle mennesker på Jorden - uanset hvor de bor og på hvilket sprog de taler.

Er det nødvendigt at leve forelsket i et par sammen - en familie? Lad os spekulere. Hovedformålet med mennesket på Jorden er at fortsætte løbet, nemlig fødslen og uddannelsen af ​​sin egen art. For at vokse op som normal og fuldgyldig har en lille mand brug for en omsorgsfuld og kærlig far og mor, det vil sige familieharmoni, og dette er kun muligt i familien. Et par er ikke en familie endnu, men en baby er dukket op - dette er en familie. Så vælg selv - hvis dit barn og din kære er dig kære, skal du vælge et fælles liv i familien.

Familielivet er ikke let, det er fuldt af vanskeligheder - dette er livsforstyrrelsen og vanskelige forhold til slægtninge til en mand eller hustru eller noget andet med andre ord - der er lidt romantik.

For at blive forældre, for at forblive et kærligt par, er du nødt til at gøre en indsats for at forstå og acceptere den nye status som en kvinde som mor og en mand som forsørger i en familie. Der er ofte forræderi, især fra en mand, der leder efter et nyt forhold på siden. Det viser sig, at der er en familie, men kærlighedsparret brød sammen.

Oprindeligt er instinktet til at skabe og opretholde en familie lagt i os. Dette er primært nødvendigt for det afkom, som vi har produceret. Når alt kommer til alt, ved alle, at i en fuldgyldig god familie vokser fulde børn - fremtiden for vores samfund og hele menneskeheden. Statistikker viser, hvordan børn, der er opvokset i statsejede institutioner, adskiller sig fra deres kammerater, som blev opdrættet i familien af ​​kærlige og omsorgsfulde forældre.

Som du kan se, både fra et biologisk synspunkt og fra et socialt synspunkt, er det ikke parret, der betyder noget, men familien, det vil sige to mennesker - en voksen mand og kvinde, der producerer og opdrager afkom. Det er vigtigt at holde i ægteskabet de forhold, der var mellem parret før ægteskabet, nemlig intimitet og sjælers slægtninge.

Familie er et fælles liv, eller rettere sagt liv for to. Alle hændelser, der finder sted i familien, og især glæden ved fødslen af ​​et barn, deles af ægtefæller. Alle vil være glade for dig og især bedsteforældre, og alligevel er dette først og fremmest din glæde og dit liv.

Så vi indgår et forhold for at leve et fælles liv med ham eller hende. Et sådant liv fungerer ikke sammen med nogen anden - hverken med forældre eller med voksne børn eller venner. Når alt kommer til alt eksisterer forbindelsen mellem en mand og en kvinde ikke kun fysisk, men også åndelig - alt sammen er intimitet, der er en familie. Dette er den vigtigste betydning af livet og menneskets skæbne i et socialt samfund. en.kiev.natashaescort.com