Velkommen til ny presse- og kommunikationsmedarbejder

DepressionsForeningen har ansat Cecilie Skjelmose som ny presse- og kommunikationsmedarbejder fra 1. marts. Cecilie bliver ansvarlig for alle foreningens kommunikationsopgaver og skal skabe synlighed og flytte holdninger gennem proaktiv presseindsats.

Fra 1. marts opruster DepressionsForeningen på kommunikationsfronten, hvor Cecilie Skjelmose skal i gang med at gøre foreningen mere synlig og skabe gennemslagskraft både på de sociale medier, gennem kampagner og ved proaktivt pressearbejde. Opgaverne tæller også hjemmesideopdatering og titlen som redaktør på vores medlemsblad Balance. 

DepressionsForeningen glæder sig til at få Cecilie med på holdet. Hun kan bidrage med strategiske og politiske briller med hendes uddannelse i statskundskab og tidligere job i Socialministeriets pressekontor. Her arbejdede hun med strategisk presserådgivning og koordinerede presseindsatsen af ministeriets udspil, og sørgede for at klæde ministeren på til mediedækning af de forskellige sager. Det ser hun frem til at bringe i spil hos DepressionsForeningen, så vi hele tiden er på forkant med vores budskaber i forhold til pressen og proaktivt får sat fokus på foreningens dagsordener gennem vedkommende fortællinger med gennemslagskraft.

Jeg glæder mig helt vildt til at sætte fokus på DepressionsForeningens arbejde! Jeg synes, det er helt skørt, at depression og bipolar lidelse er sygdomme, som så mange danskere har været eller er i berøring med – og at der omvendt er alt for få, der kender til os. Som kommunikatør vil jeg forsøge at sætte mig grundigt i målgruppens sted og kommunikere i øjenhøjde. Derfor vil jeg bl.a. tale i billeder og bruge eksempler, som gør historierne vedkommende. Med den strategi vil jeg være med til at flytte holdninger og nedbryde tabuer, så flere åbner op og tør tage snakken.”

Udover at være politisk nørd og nyhedsjunkie, dyrker Cecilie en masse yoga. Hun elsker den ro og indre styrke det giver hende – ”en time på måtten gør mig til et helt nyt og bedre mennesker”, som hun siger med et glimt i øjet. Når hun ikke laver solhilsner, vender hun verdenssituationen med veninderne over lækre middage eller en lang gåtur i naturen – gerne med en americano i hånden.

Facebooktwitterlinkedin