Aalborg: Møder for pårørende

Er du pårørende til en depressionsramt? Så ved du, at det kan være svært at opleve et familiemedlem eller ven blive ramt af en depression, og det som pårørende kan være svært at håndtere, da det fylder meget i dagligdagen. Hvordan støtter man bedst muligt den depressionsramte, og samtidig passer på sig selv?

Har du lyst til at dele dine erfaringer og tanker med andre pårørende og høre deres historier? Så kom til pårørendemøder i Aalborg med andre, der står i samme situation og med mange af de samme problematikker.
Tid og sted: Grønt mødelokale, Huset, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg
Mandag d. 19. november, mandag d. 3. december og mandag 17. december kl. 19.00-21.00
Det er gratis for medlemmer af DepressionsForeningen at deltage. Er du endnu ikke medlem, er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi og se om det er noget for dig.
Der kan købes kaffe mv. i Husets café.
Mødedatoer i 2013 vil blive meldt ud senere på året og på DepressionsForeningens hjemmeside og medlemsblad.
Tilmelding ikke nødvendig. For yderligere information: ptd9000@gmail.com
Ann-Sophie Lemvigh og Sofie Skau