Århus markerer World Bipolar Day 30. marts

DepressionsForeningen og Nils Malmros inviterer til Bipolardag i Øst for Paradis
Filminstruktør, Nils Malmros vil vise sin meget personlige film ”Sorg og glæde”, og efterfølgende fortælle om filmen, samt svare på spørgsmål.

Arrangementet er offentligt, og alle deltagere i arrangementet vil enten på forhånd være eller via arrangementet have mulighed for at blive medlemmer af DepressionsForeningen, og dermed bidrage til foreningens arbejde med bl.a. bipolarramte.

Program:WBD Logo
19.00: Dørene åbner (medlemsregistrering)

19.15: Velkomst v/Bestyrelsesmedlem Mikaela Sindesen og Rådmand for sociale forhold og beskæftigelse i Aarhus kommune, Thomas Medom

19.30: Filmfremvisning: ”Sorg og glæde”

21.20: Nils Malmros fortæller og svarer på spørgsmål

22.00: Tak for i aften

Pris:
Medlemmer: 50 kr.
Ikke-medlemmer: 100 kr. (inkl. medlemskab af DepressionsForeningen resten af året)

Billetter købes gennem Øst for paradis (http://www.paradisbio.dk ) og medlemsskabet tegnes på aftenen ved fremvisning af billet til 100 kr.

Tid:
Torsdag d. 30. marts kl. 19-22

Sted:
Øst for paradis, sal A
Paradisgade 7
8000 Aarhus C

Om filmen:sorg og glæde
Nils Malmros ‘Sorg og glæde’ handler om filminstruktøren Johannes, hvis kone i en psykose har dræbt deres ni måneder gamle datter. Smerten er ubærlig, men Johannes er alligevel opsat på at beskytte sin kone mod et retssystem, der kan være uforstående. Han vil derfor gøre, hvad han kan for at hjælpe hende, for han føler selv skyld for hendes situation. I sin søgen finder Johannes frem til vigtige ting i livet, der giver håb for en gensidig og moden kærlighed.

 

 

Facebooktwitterlinkedin