Brugere af terapilamper søges til undersøgelse

Hjælp en designstuderende med at få viden omkring brugen af terapilamper!
Jeg er ved mit sidste og afsluttende projekt på Designskolen i Kolding, hvor jeg bliver færdig, som Industriel designer.
I projektet arbejder jeg med at designe en lampe med terapilys,( til bekæmpelse af vinterdepression og vintertræthed) men i et nyt design.
Jeg har i den forbindelse brug for at lave nogle brugerundersøgelser og høre hvad folk synes om at bruge de eksisterende løsninger og hvordan og hvor de bruger dem.

Jeg har brug for tilbagemeldinger fra folk, som har erfaring med at bruge lysterapilamper, til bekæmpelse af vinterdepression og vintertræthed.

Vil du være en meget vigtig brik i udviklingen af en ny lampe, som gerne skulle optimere brugen af lysterapi, så kontakt

Navn: Sabine Stougaard Knudsen
Mob: 23957682
Mail: stougaardk@gmail.com
Web: www.stougaardk.dk

Du kan hjælpe enten ved at jeg sender et spørgeskema, laver et telefoninterview eller mødes med nogle stykker i en fokusgruppe, men det er helt op til dig i hvad omfang du ønsker at hjælpe, det vigtigste er bare at du vil give lidt af din tid til et projekt, som kan blive meget vigtigt og afgørende for folk, som har brug for lysterapi. Det færdige produkt skal udstilles på Trapholt i Kolding, så der vil være mulighed for at se det færdige resultat, og se hvad din indsats og hjælp har resulteret i.

På forhånd tak!

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*