Case søges: Har du erfaring med behandling via internettet?

Er du fynbo og en del af projektet om internetpsykiatri i Region Syddanmark? Så er det måske dig, journaliststuderende Anna Eg Pedersen søger.

Jeg er journaliststuderende fra Syddansk Universitet i Odense og skal i gang med min afsluttende eksamen på mit radioforløb. Jeg søger i den forbindelse en person til et interview. Personen skal være fra Fyn, have en let til moderat depression, og være en del af projektet om internetpsykiatri i Region Syddanmark. Hvis dette ikke er muligt, søger jeg en person fra Fyn med let til moderat depression, der har oplevet lang ventetid ved psykologbehandling.

Interviewet er til radio, skal meget gerne finde sted hurtigst muligt, og kan finde sted hvor det passer dig bedst.

Hvis du kan hjælpe, må du meget gerne kontakte mig. På forhånd tak!

Anna Eg Pedersen

Tlf.: 41612610

E-mail: annap12@student.sdu.dk

Facebooktwitterlinkedin
Etiket: , , , , ,