Deltag i Psykiatritopmødet 2019

PsykiatriNetværket inviterer til det 11. Psykiatritopmøde lørdag den 5. oktober 2019. Det foregår Imperial Biograf, der ligger i det centrale København. Dørene åbner klokken 09.00 – topmødet starter klokken 09.30 og slutter kl. 16.30.

Det Sociale Netværk skriver følgende om eventet på deres hjemmeside:

“Til dette års Psykiatritopmøde skal vi sammen sende en klar besked til det samfund, vi lever i:

Hvert menneske tæller – også os med psykiske sårbarheder!

Psykisk sårbarhed kan ramme os alle, når vi mindst venter det. Og vi håndterer, takler og oplever den forskelligt. Nogle bliver fuldstændig raske, andre bærer deres psykiske sårbarhed hele livet. Derfor er vi nødt til at se det hele menneske og stoppe standardbehandlingen af psykisk sårbarhed.

Dårligt mentalt helbred er et faretruende stort problem i vores samfund. Alligevel bliver mennesker med psykisk sårbarhed tilsidesat og overset, og den mentale hjælp, der er så massivt et behov for, står stadig i skyggen af somatikken. Og til trods for en øget samfundsopmærksomhed de seneste år, kan man jo spørge sig selv: Hvorfor sker der ikke noget?!

Vær med til dette års Psykiatritopmøde, hvor vi én gang for alle får slået hul igennem – for hvert menneske tæller!”

I løbet af dagen vil der både være oplæg, paneldebatter, musikalske indslag, taler osv., ligesom PsykiatriNetværket inviterer til mindre dialoggrupper om udvalgte emner inden for psykisk sårbarhed. Du kan finde beskrivelser af de forskellige og interessante dialoggrupper her!

Læs meget mere om Psykiatritopmødet ved at klikke her. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig lige her. Du kan også holde dig opdateret på deres Facebook event. Ligeledes finder du det opdaterede program her. Vær opmærksom på, at programmet bliver opdateret løbende.

Bemærk at eftermiddagens dialoggrupper foregår i Palads teatret.

Facebooktwitterlinkedin