To mennesker der krammer.

DepressionsForeningens Sommerhøjskole ”Genvind Livskraften” 


For 8. år i træk vil DepressionsForeningen afholde sommerhøjskolen ”Genvind Livskraften” i uge 30 (22.-28. juli 2018) på Nordfyns  Højskole. Højskolen er for dig, der har erfaring med depression, bipolar lidelse, angst eller stress, og som ønsker inspiration til en hverdag i balance. Og for dig, som er pårørende og søger ny energi og redskaber til at tackle denne situation.

Vi ser igen frem til en højskoleuge fyldt med: 

  • Sang, latter og fællesskab
  • Sund, lækker og inspirerende mad
  • Nærvær, samtaler, fordybelse og eftertænksomhed
  • Inspirerende foredrag med redskaber til at tackle hverdagen
  • Alsidige værksteder med natur, bevægelse, mindfulness og kreativitet
  • Daglige muligheder for at bade, løbe eller gå ture langs grønne marker
  • Positive ferieoplevelser i fællesskab med andre sindslidende og pårørende

Du kan vælge at bo på enkelt eller dobbeltværelse, og du må meget gerne invitere din ægtefælle, veninde, kæreste eller bror med. Sommerhøjskolen henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre.

Læs mere om højskolen her og kontakt DepressionsForeningens sekretariat, hvis du har spørgsmål. Vi åbner for tilmelding via vores hjemmeside fredag den 15. december 2017. Er du medlem af DepressionsForeningen, får du rabat på dit ophold, når du tilmelder dig sommerhøjskolen inden 1. marts 2018.

Det siger højskoledeltagerne fra 2017:
”Jeg har fået en dyb glæde med hjem og en tro på, at jeg selv kan ændre nogle ting”.

”Jeg har gået meget selv med min lidelse og mine tanker, og det er fantastisk at kunne dele disse tanker med andre på højskolen, som forstår det og kan give nye vinkler på det. Det bærer jeg med mig”.

”Det har været hele rejsen værd…smukke omgivelser, skønne lærere og hjælpere, super inspirerende foredrag og fantastisk mad. Dejligt sted”.

”Tak for at der hele tiden blev taget hensyn til nye deltagere. Det gør, at jeg har mod på at komme igen, samt prøve nye ting af, hvor jeg kommer alene”.

Andre nyheder

Del nyhed

Velkommen til vores nye hjem på nettet.