DepressionsForeningen får ny projektleder og frivilligkoordinator

Hanne Müller er ny projektleder og frivilligkoordinator i DepressionsForeningen. Hun skal bl.a. være med til at udvikle en stærkere regional organisation og understøtte de frivilliges arbejde i forhold til tilbud og aktiviteter.

Den 15. marts startede Hanne Müller som projektleder og frivilligkoordinator i DepressionsForeningen. Hun glæder sig til at komme i gang og fortsætte de seneste års arbejde med at udvikle og opbygge organisationen.

”DepressionsForeningen har gennemgået en spændende forandringsproces de seneste år med udvikling af samtalen som værktøj og systematisk opsamling af erfaringer. Men jeg tror det kun er begyndelsen. Depression er en folkesygdom og bør derfor også være en folkesag. Der ligger et stort potentiale i at etablere og styrke lokale grupper og udvikle vores aktiviteter og tilbud, så endnu flere mennesker får kendskab til og glæde af det fællesskab, DepressionsForeningen tilbyder” siger Hanne Müller.

Hanne Müller kommer med erfaring fra andre medlemsorganisationer, hvor hun har arbejdet med at udvikle og gennemføre projekter i tæt samarbejde med frivillige og ansatte. Hun har især arbejdet med idræt, kultur og inklusion af socialt udsatte bl.a. i DGI og DGI’s paraplyorganisation ISCA.
Hanne Müller glæder sig især til at møde og samarbejde med DepressionsForeningens engagerede frivillige. Jeg er virkelig imponeret over, hvor mange aktiviteter DepressionsForeningen formår at løfte. Det vidner om mange ildsjæle, der brænder for at skabe et bedre liv for mennesker med depression og bipolar lidelse.”

Hanne bor på Amager med sin mand og deres to drenge. Hun har læst statskundskab i Århus. Hun er fællesskabsmenneske med stort F og arbejder frivilligt i flere lokale sammenhænge. Hun elsker gå- og løbeture, bål i haven og at spille fodbold med sine drenge, selvom hun sjældent scorer mål.

Facebooktwitterlinkedin