DepressionsLinien – 33124774

Åben mandag – fredag kl. 19-21, undtagen helligdage
Er du på mobil, så tryk her for at ringe op til DepressionsLinien

DepressionsLinien er for dig, der er ramt af depression eller bipolar lidelse eller er pårørende til en, som er det. DepressionsLinien henvender sig til alle voksne over 18 år, uanset hvor du bor i landet. Rådgivningen er gratis og anonym.

Du kan ringe til os, hvis du:

  • har det dårligt og har brug for at tale med én her og nu
  • har generelle spørgsmål om depression eller bipolar lidelse
  • vil vide mere om behandlingsmuligheder
  • vil vende din situation og måske se nye perspektiver og handlemuligheder
  • vil vide mere om hvad du selv og dine pårørende kan gøre
  • har brug for vejledning om, hvor du kan få mere hjælp
  • vil tale med en, som lytter og forstår.

Vores frivillige rådgivere har egne erfaringer med depression eller bipolar lidelse. Mange af dem har samtidig også en faglig relevant baggrund.

Alle rådgivere på DepressionsLinien er underlagt tavshedspligt. Der kan dog være tilfælde, hvor den enkelte rådgiver har pligt til at ophæve anonymiteten og tavshedspligten. Det sker i henhold til straffelovens §253 og §143 om afværgepligt samt servicelovens §154 om underretningspligt.

DepressionsLiniens værdier
DepressionsForeningens tilbud arbejder ud fra DepressionsForeningens 4 værdier: Fællesskab, Ligeværd, Saglighed og Engagement. Læs hvordan disse værdier afspejles i Depressionsliniens arbejde. Klik her: DepressionsLiniens værdier

Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over en samtale på DepressionsLinien, så kan du her læse en vejledning til hvordan du kan gøre det. Klik her: Klageadgang

DepressionsLiniens organisationDepressionsLinien er et tilbud under DepressionsForeningen, der ledes til daglig af rådgivningskoordinator Hanne Müller. Rådgivningskoordinatoren refererer til DepressionsForeningens generalsekretær Morten Ronnenberg Møller.

Du er ikke alene – oplysningsvideo om depression

Facebooktwitterlinkedin