DepressionSucks 2018 – På med sokken

MED SOKKEN – Du kan redde liv
I dag er det European Depression Day, og som mange af jer ved, så markerer vi dagen ved at trække i de orange kampagne-sokker. I år sætter vi fokus på det store tabu omkring selvmordstanker. Vi skal have gjort op med de skamfyldte tanker om selvmord. Vi skal turde række ud og spørge ind. Samtale og støtte er første skridt på vej mod den rette hjælp. Så brug dagen til at trække i dine orange sokker og del vores budskab på de sociale medier.

RÆK UD
Hver dag er der to danske familier, der mister en nær til selvmord. Yderligere 14 danskere om dagen oplever, at et familiemedlem forsøger at begå selvmord. Selvmordstankerne forsvinder ikke ved tavshed, tværtimod. Så ræk ud og tal om de svære tanker, træk i orange sokker for at bryde tabuet og få folk til at snakke.

Det kan redde liv.

Vi vil også gerne opfordre dig til at støtte arbejdet yderligere. Lige nu samler vi ind til rekruttering og uddannelse af flere telefonvagter på DepressionsLINIEN. Vores frivillige tager alle hverdage samtaler med mennesker i dyb krise og hjælper dem godt videre. Men der er brug med mere støtte.

HJÆLP OS MED AT STØTTE FLERE
Vi håber, du vil hjælpe os med at kunne hjælpe flere. Alle bidrag er velkomne, men særligt velkomne er bidrag over 200 kr, da vi samlet set skal op på 100 donationer på over 200 kr for bevare vores status som almenvelgørende forening. Og lige nu er vi halvvejs i mål. Hjælp os gerne det sidste stykke.

Det er supernemt at støtte. Du kan benytte dette link til hjemmesiden, hvor der kan betales med kort og mobilepay, men du kan også lave en hurtig SMSdonation ved at skrive: SOK til mobilnummer 1245, så donerer du med 50 kr.

På forhånd tak

DepressionsForeningen

 

Facebooktwitterlinkedin