#DepressionSUCKS 2016 – vil du være med?

Med kampDepressionssokagnen #DepressionSUCKS har foreningen fået slået sit navn og sin sag fast ved hjælp af de orange sokker. I år vil vi bruge denne synlighed til at slå et slag for et mere åbent og rummeligt arbejdsmarked, og vi har brug for din hjælp!

Sidste år trak mere end 2000 danskere i sokkerne for at markere Den europæiske depressionsdag d. 1. oktober. I år er ambitionerne endnu større. Vi vil længere ud og være endnu mere synlige over hele landet.
Temaet for i år er arbejdsmarkedet. Vi ønsker, at flere ”tager snakken” på jobbet, og at virksomheder bliver bedre til at forebygge, håndtere og støtte medarbejdere, der bliver syge med depression, så de får bedre muligheder for at beholde tilknytningen til arbejdspladsen og arbejdsmarkedet.

Det kan du gøre
Igen i år vil vi satse på at få kampagnen til at køre på de sociale medier via opslag fra kendte såvel som ukendte sokkeambassadører. Særligt vil vi forsøge at få virksomhedsledere og chefer til at hoppe i sokkerne. Og det er her, vi får brug for din hjælp.

  • Har du idéer til, hvordan I kan få skabt opmærksomhed lokalt. Det kunne være at få gågadens butikker til at sætte orange sokker på mannequin-dukkerne, at få byens bager til at bage en særlig sokkekage, eller få en af få chefer og medarbejdere fra byens største virksomheder til at trække i sokken og dele det på Facebook.
  • Kender du en virksomhed, der går i front på forbilledlig vis, når det gælder et godt mentalt arbejdsmiljø – herunder støtte og forebyggelse af depression blandt medarbejderne, vil vi også meget gerne høre fra dig.

Som vanligt har foreningen desværre ikke uanede ressourcer at kaste efter kampagnen, så tænkt gerne i mest mulig effekt for færrest mulige midler. Vi ved du kan!

Send inputs og gode idéer til sekretariatet@depressionsforeningen.dk

Facebooktwitterlinkedin