Donationsinfo

Støt DepressionsForeningen!

Med et støttebeløb – stort som lille – kan du være med til at styrke DepressionsForeningens arbejde med at skabe støtte og netværk for depressionsramte og deres pårørende samt øge det politiske arbejde for at skabe bedre forhold for depressionsramte over hele landet. Nedenfor kan du se mulighederne for at trække beløbet fra i skat.

Du kan støtte ved at overføre penge til: Bankkonto Reg.nr. : 9541 Konto: 9625100
Gironummer: 9625100

Du kan også benytte webshoppen.

Skattefradrag Støtter du DepressionsForeningen, kan du trække dit bidrag fra i skat. Der er ikke længere nogen bundgrænse, så store som små beløb kan trækkes fra i skat. DepressionsForeningen oplyser dit bidrag til skat, hvis du orienterer os om dit CPR-nummer, du kan ikke selv indberette gaver. I 2013 kan du trække op til 14.500 kroner fra i skat. Medlemskontingentet er ikke fradragsberettiget.  Det samlede støttebidrag kan omfatte flere foreninger og organisationer, men du kan maksimalt opnå fradrag for 14.500 samlet set.

Gaver fra virksomheder, såkaldte sponsorater, er fuldt ud fradragsberettigede.

Facebooktwitterlinkedin