Er du DepressionsForeningens nye kommunikations- og kampagnepraktikant?

Brænder du for kreative kampagner og skarp kommunikation? Og vil du have et praktikjob med ansvar, mening og fagligt indhold? Så er der spændende muligheder i DepressionsForeningen.

DepressionsForeningen støtter og vejleder mennesker med depression og bipolar lidelse, blandt andet via telefon- og netrådgivning, lokale selvhjælpsgrupper, kampagner og events. Centralt i vores arbejde står foreningens ca. 100 frivillige, der dagligt leverer en kæmpe indsats.

Om praktikjobbet
Som kommunikations- og kampagne praktikant kommer dine opgaver til at spænde vidt. Vi skal blandt andet markere ’World Bipolar day’ d. 30 marts med en kampagne, og du kommer til at prøve kræfter med at fuldføre en kampagne fra start til slut. Desuden kommer du til at spille en central rolle i udviklingen af vores kommunikationsstrategi samt varetage dele af den daglige kommunikation i en forening som er en aktiv medspiller på psykiatri området.
Dine opgaver bliver blandt andet at:
– Udvikle vores kommunikationsstrategi
– skrive artikler til vores nyhedsbrev, sociale medier og medlemsblad ’Balance’
– udbygge sociale medier og hjemmeside
– spille en central rolle i udvikling af kampagneideer og –materiale
– stå for øvrige kommunikationsopgaver og tage aktiv del i kampagnens øvrige opgaver.

Det er vigtig for DepressionsForeningen, at vores praktikanter lærer så meget som muligt samt finder arbejdet interessant. Det tror vi bl.a. sker ved, at praktikanterne får mulighed for at håndtere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at de får en god og faglig støtte fra os.

Om dig
– Du er i gang med en kommunikationsrelevant videregående uddannelse og er en god og energisk formidler med en skarp pen
– Du er udadvendt og initiativrig – og brænder for at gøre en forskel
– Du tager ansvar og er selvinitieret
– Du har evt. relevant erfaring fra kampagnearbejde
Vi tilbyder dig:
– En ulønnet praktikstilling på op til 37 timer om ugen i ca. 5-6 måneder med start medio januar 2015 (vi er åbne overfor at praktikken indrettes efter fritidsjob).
– Et dynamisk arbejdsmiljø præget af mange forskellige opgaver, hvor du har mulighed for at tage meget ansvar.
– Et stærkt sekretariat med store målsætninger og en engageret og uformel omgangstone.

Ansøgninger og yderligere oplysninger Yderligere oplysninger kan fås hos projektleder Celine Deela, celine@depressionsforeningen.dk
Ansøgningsfrist: d.27. November 2014, samtaler afholdes i ugen herefter. Praktikperiode: medio januar – medio juni 2015
Læs mere om DepressionsForeningen her: www.Depressionsforeningen.dk

Facebooktwitterlinkedin