Er du gal? Livshistorier uden Filter

IMG_3742_518_345pxMød mennesket bag diagnosen! Vi giver dig muligheden for at få indblik i fem personlige fortællinger om livet med psykisk sårbarhed og alt hvad det indebærer af smerte, store udfordringer, vendepunkter og glæder i tilværelsen.

Vi tror på, vigtigheden i at sætte ord på det, der kan være rigtig svært, hvis vi skal afstigmatisere psykisk sygdom. Derfor bryder vi tavsheden og inviterer dig ind i vores liv og lægger op til dialog og refleksion.

Vi benytter os af livshistoriefortællingen, da det er et værdifuldt redskab til at skabe mening samt inspirere og skabe genklang mellem fortælleren og tilhørerne. Du kan se videoen nedenfor, hvis du vil have en fornemmelse af  rummet livshistoriefortællingen skaber mellem fortællerne og publikum.

Har du lyst til at booke os og høre vores fortællinger, kan vi kontaktes på Facebook eller på: sekretariat@depressionsforeningen.dk.

Vi tager ikke honorarer for vores optræden, men opfordrer til at man i stedet giver en donation til DepressionsForeningen.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Hilsen fortællerne Otto, Stine, Lotte, Louise og Petrine

Facebooktwitterlinkedin