Close this search box.

Heidi og rutsjebanerne: Et liv med bipolar lidelse

Kom med til en aften, hvor Heidi deler sin oplevelse af hvordan livet med bipolar lidelse ofte kan føles rutsjebanetur

Heidi arbejder til daglig som SSA på en lukket psykiatrisk afdeling, og bor på en lille landejendom udenfor Tårs sammen med sin mand Kasper, sin datter og 2 bonusbørn. Undervejs i foredraget vil Heidi fortælle om at være indehaver af en bipolar diagnose:

“Når først rutsjebaneturerne gør indtog i mit liv, min hverdag, så bliver jeg godt træt af det! For det er sådan det er for mig at leve med en bipolar lidelse – en lang, vedvarende rutsjebanetur! Op og ned og rundt og på hovedet…”

Programoversigt

19.00: Historien om Café HØK ved Krista og Mathilde

19.15: Oplæg mit liv med en bipolar lidelse ved Heidi.

Der holdes pause efter ca. 45 min., hvor der er mulighed for at købe kaffe, the eller kakao til 5 kr.

21.00: Tak for i dag

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i Café HØK, Danmarksgade 49, 9000 Aalborg.

Café Høk er et fristed, hvor du kan komme, når du trænger til en pause. Her er fællesskab i fokus. Du bliver en del af et fællesskab med ligesindede. Du vil opleve, at vi støtter hinanden, deler erfaringer og hjælper hinanden til selvhjælp. Dette medvirker ofte, at du genfinder kræfter og tro på at kunne komme videre.

Bliv medlem

Bliv en del af DepressionsForeningen og få adgang til vores arrangementer til nedsat pris eller endda helt gratis. Klik her

Begivenhedsinformation

maj 23, 2024