Close this search box.

Kan du li´ at skrive?

Så vær med til ”Guidet fællesskrivning” – også for pårørende

Café HØK, DepressionsForeningens sociale cafe, vil gerne skabe et rum, hvor der samtales om noget fælles og hvor det er mennesket og ikke sygdommen kommer på banen.

Café HØK vil derfor introducere dig til FÆLLES SKRIVNING. Café HØK tilbyder et rum, hvor du kan komme og skrive sammen med andre og hvor vi samles om en fælles interesse.

Hvordan foregår det:
– Alle medbringer egne skriveredskaber, notesbøger, dagbøger, computer og lignende.
– De der har lyst, kan sige et par ord om, hvad de vil skrive om.
– Vi vil hver især arbejde med egne tekster
– Ved behov vil der altid være inspiration at hente i form af en skriveøvelse, hvor skriveguiden har forberedt et emne.
– Undervejs kan man spørge hinanden til råds.

Det du skriver, er personligt. Du kan vælge at dele noget af det du skriver, men det er kun, hvis du har lyst.
Alle kan være med, der er ikke krav om særlige forudsætninger.

Vi tager naturligvis hensyn:
– Alle er frie til at forlade Fællesskrivning – enten for at holde en pause eller for at stoppe for i dag. Der holdes 3 pauser af 10 min, men er der brug for flere, så bliver der flere.
– Alle kender til koncentrationsudfordringer, og der vil blive taget hensyn til disse for eksempel indlægges flere fysiske pauser.
– Har du brug for at få hjælp til at træde over dørtrinet, så står skriveguiden gerne udenfor døren og hjælper ind.

Er du tilmeldt, kan du godt melde fra. Skriveguiden vil dog gerne informeres pr SMS. Har du lyst til blot at komme og se, hvad vi foretager os, så er du velkommen til det.

Hvornår læser vi:
Den anden onsdag i hver måned kl. 15-17.

Hvor:
Café Høk, Danmarksgade 49, 900 Aalborg

Tilmelding er nødvendig:
Tilmeld dig her på siden.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Om Café Høk
Er du berørt af depression, bipolar lidelse, stress, angst eller OCD? Vi forstår din situation. Besøg Café Høk på Danmarksgade 49, 9000 Aalborg og deltag i et varmt fællesskab. Der er åbent for alle.

Café Høk er et fristed, hvor du kan komme, når du trænger til en pause. Her er fællesskab i fokus. Du bliver en del af et fællesskab med ligesindede. Du vil opleve, at vi støtter hinanden, deler erfaringer og hjælper hinanden til selvhjælp. Dette medvirker ofte, at du genfinder kræfter og tro på at kunne komme videre.

Læs mere om Café Høk her: Café Høk i Aalborg – DepressionsForeningen

Begivenheds information

marts 13, 2024

Kl. 15:00 –

Danmarksgade 49, kld.
– 9000
Aalborg

Vigtig information

Pris: Gratis for alle – du er velkommen. Husk tilmelding.