Få et bedre selvværd – søg om gratis forløb

Lone er frivillig i Depressionsforeningen og faciliterer gruppen

Dårligt selvværd? Tvivler du på dig selv, og har du svært ved at mærke hvad du egentlig har lyst til? Har du ofte negative tanker om dig selv, eller føler du dig ind i mellem anderledes og forkert i forhold til andre?

Det kan være tegn på lavt selvværd – og det kan der heldigvis gøres noget ved!  Tilmeld dig nederst på siden
Vi har fuldt booket. Du kan skrive dig på venteliste nederst på siden. Så vil du få besked, hvis der kommer afbud

Vi søger dig, der ønsker et bedre selvværd

I forbindelse med uddannelse i kognitiv adfærdsterapi, søger Lone, der er frivillig i DepressionsForeningen, klienter til at deltage i et gruppeforløb, hvor der skal arbejdes med at højne deltagernes selvværd.

Tid, sted og pris (gratis) for forløbet

Forløbet består af 8-10 gruppegange, plus en individuel indledende og afsluttende samtale. Der vil være 5-6 deltagere i gruppen. Vi mødes en gang om ugen i to timer, i trygge rammer på Bispebjerg Torv i København NV. For at kunne deltage skal du være imellem 20-30 år, og være motiveret for at arbejde med dig selv og dine tankemønstre. Deltagelse er gratis.

Metode: Kognitiv adfærdsterapi

Du vil blive introduceret til teori om lavt selvværd og den kognitive metode vil blive præsenteret som metode, hvor antagelsen er, at man ved at ændre tanke- og adfærdsmønstre kan påvirke følelser og kropslige symptomer. Du vil få redskaber til at udfordre de uhensigtsmæssige tankemønstre og den adfærd, som er med til at opretholde det lave selvværd, og du vil lære, hvordan du efter endt forløb, selv kan opdage og forebygge tilbagefald.

Lidt om Lone, der vil lede og facilitere gruppen

Lone er i gang med andet år på den Kognitive adfærdsterapeutuddannelse hos Wattar-gruppen. I forbindelse med eksamensopgaven, skal Lone gennemføre et gruppeforløb i kognitiv adfærdsterapi, og det er denne gruppe, du nu kan søge ind i. Forløbet vil derfor blive brugt i Lones eksamensopgave. Alle deltagere vil naturligvis blive anonymiseret. Der er tavshedspligt for alle deltagere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lone på telefon 28962405 for en uforpligtende samtale.

Og ellers er du velkommen til at skrive dig op her, så vil vi vælge de deltagere, som vil have størst udbytte af forløbet ud fra din motivation.

Du vil blive ringet op til en indledende samtale hurtigst muligt med henblik på at finde de personer, der har bedst udnytte af gruppeforløbet. Du vil modtage yderligere praktiske oplysninger telefonisk i det tilfælde, at du deltager i gruppen.

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Vi har fuldt booket, men du kan skrive dig på venteliste. Så vil du få besked, hvis der kommer afbud


Læs mere: Hvad tilbyder vi – Hjælp mod Depression og Bipolar lidelse 

Facebooktwitterlinkedin