Far eller mor til teenager med depression søges til interview

Jeg vil gerne i kontakt med en forælder til en ung, som har været ramt af depression. Hvis du har mod på at dele dine erfaringer og fortælle om, hvordan det er at have en søn eller datter, der har det svært, vil jeg meget gerne interviewe dig og efterfølgende skrive en artikel med udgangspunkt i dine/jeres oplevelser.

 Jeg er i gang med et forløb under den journalistiske diplomuddannelse, som handler om fortællende journalistik, og en af opgaverne er at finde og skrive en artikel, som tager udgangspunkt i emnet “Når livet gør ondt”. Jeg håber og tror, at jeg vil kunne skrive en sand og vedkommende historie, som vil være interessant at læse, uanset om man selv har oplevet psykisk sygdom tæt på. Der er ikke noget krav om, at artiklen skal trykkes, men det kan være en mulighed fx. at lade Depressionsforeningen bruge den på hjemmesiden. 

 

Konkret vil jeg, efter en indledende telefonsamtale, mødes med dig til et interview inden for den nærmeste fremtid. Interviewet kan foregå hjemme hos dig eller på “neutralt område” og vil tage 1, max 2 timer. Efterfølgende skriver jeg artiklen, som du naturligvis får mulighed for at læse igennem. 

 

Hvis dette lyder som noget, du gerne vil være med til, så kontakt mig gerne på mail – birthem63@gmail.com eller på telefon 2067 0959

 

Med venlig hilsen 

 

Birthe Møller

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*