Filmworkshop

Har du LYST TIL AT LAVE EN KORTFILM om DIN OPLEVELSE AF DEPRESSION – for at prøve at få andre til at forstå hvordan det opleves at have en depression?

Du inviteres til en filmworkshop, hvor du sammen med en filmlærer får mulighed for at lave en film med 2 andre deltagere, der også har oplevet depression.

 

Du får mulighed for at udtrykke dig igennem film og filmen bliver, hvis man har lyst, udgivet på bl.a. youtube, så den kan forklare mere om depression til dem der ikke har haft depression. Du er selv med til at lave filmen og er med i hele processen. (Dvs. du skal ikke som sådan optræde i filmen, men være med til at skabe den).

 

Kriterierne for at være med er, at du er over 25 år og at du på et tidspunkt er blevet diagnosticeret med diagnosen depression. Det er også vigtigt, at du på nuværende tidspunkt ikke har depression.

 

Tidsmæssigt er der tale om omtrent 3 x 4-5 timer:

 

den 6., 8. og 13. Maj

 

fra kl.16:00-21:00

 

 

Man tilmelder sig ved at skrive en mail eller ringe og aftale nærmere på:

 

simonlfinne@gmail.com

tlf. 31690020

 

 

Da workshoppen skal bruges til mit speciale på RUC, i forskningsmæssig øjemed, er jeg også tilstede under workshoppen. Kriterierne er valgt på baggrund af at det er et specialeprojekt.

 

 

 

Mange venlige hilsner fra

 

Simon Lambrecht Finne

Facebooktwitterlinkedin