Fokusgruppe om arbejdsmarkedet

Er du på arbejdsmarkedet og i fx flexjob, så har du mulighed for, at deltage i en fokusgruppe om muligheder og begrænsninger på arbejdspladsen.:

Hej alle sammen,

Jeg studerer sociologi på Københavns Universitet og er i øjeblikket ved at skrive min bachelor om depression på arbejdsmarkedet.  Formålet er at blive klogere på de muligheder og vanskeligheder som personer med depression møder på arbejdspladsen, og særligt hvordan den enkelte oplever udfordringer, potentialer og begrænsninger. I den forbindelse søger jeg 8-10 personer som er aktive på arbejdsmarkedet – gerne i eksempelvis flexjobs – som i et kvalitativt interview af omkring en times varighed vil bidrage med erfaringer, oplevelser og tanker til undersøgelsen.

 

Interviewene vil foregå i Københavns-området, enten på CSS – Center for Sundhed og Samfund på Øster Farimagsgade 5A, København K, eller et andet sted efter aftale.

Interviewene er naturligvis fuldt fortrolige, og ingen virkelige navne eller henvisninger vil fremgå af opgaven.

 

Hvis du har lyst og mulighed for at deltage, og/eller har spørgsmål til undersøgelsen er du meget velkommen til at skrive til mig på e-mail: camillakrog89@yahoo.dk eller ringe på tlf.: 24217518.

Jeg håber at høre fra dig.

 

På forhånd mange tak.

 

Mange Hilsner

Camilla Krog

Hovedfagsstuderende,

Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*