Foredragsrække i Café Blom

Café Blom planlægger sin første foredragsrække i efteråret. Det har længe været et ønske hos caféens gæster, at kunne være sammen om at lære noget nyt, diskutere et vigtigt tema eller blive inspireret. Vi inviterer hermed alle som har lyst – tidligere, nuværende eller nysgerrige gæster – til at kigge forbi til en kop kaffe eller the og et inspirerende oplæg. Alle oplæggene foregår på Nørrebro i Café Blom på Julius Bloms Gade 17, København N

 

Mindfulness

Vi kickstarter foredragsrækken med et oplæg om mindfulness af psykolog Uffe Damborg. Han er privatpraktiserende psykolog, kognitiv psykoterapeut og meditationslærer. Inden for de senere år har han undervist i mindfulness på mere en 130 kurser, workshops, seminarer og retreats. Uffe har desuden over fyrre års personlig erfaring med mindfulness-meditation.

 

Musikterapi

Det næste oplæg kommer til at handle om musikterapi. Julie Kolbe Krøyer er cand.mag. i musikterapi og har desuden en efteruddannelse i Guided Imagery and Music- terapi Julie har også en bred praktisk erfaring med musikterapi i forskellige sammenhænge.

 

Hvad står ODA for – hvem er de tre foreninger?

Det sidste oplæg vil give en mulighed for at blive klogere på foreningerne, som står bag Café Blom. Der kommer én fra OCD-foreningen, Depressionsforeningen, Angstforeningen samt ODA. Vi glæder os til at blive klogere på, hvad de enkelte foreninger laver, tilbyder og fokuserer på, samt hvad fællesinitiativet ODA arbejder med.

 

3 onsdage i efteråret

14/9 kl. 19.30-21.30. Mindfulness v. Uffe Damborg

19/10 kl. 18-20.00 Musikterapi v. Julie Krøyer

16/11 kl. 18.00-20.00 Mere om foreningerne v. OCD-, Depressions-, Angstforeningen samt ODA.

 

Det er et gratis at deltage og man kan købe kaffe og guf.

Tilmelding er ikke nødvendig, men værdsættes af hensyn til klargøring af lokalerne.

For mere information eller tilmelding skriv til cafeblom123@gmail.com eller ring på 53559567 mandag eller onsdag mellem 14 og 18.00.

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*