Frivillig caseperson

Har du lyst til at fortælle din historie og udbrede din mening i interviews og spørgeskemaer? Så er denne frivilligopgave måske noget for dig.

DepressionsForeningen søger løbende mennesker, der har lyst til at fortælle om livet med depression og bipolar lidelse. Hvis det er dig – eller hvis du er pårørende – er der to muligheder for at hjælpe som frivillig:

Frivillig caseperson i medierne:
DepressionsForeningen er altid på udkig efter gode historier om livet med depression og bipolar lidelse – både til vores egne og eksterne medier. Som regel benytter vi også Facebook til at efterlyse specifikke cases, men hvis du har lyst til at fortælle din historie eller har kendskab til en specifik sag, som kunne være interessant for andre at høre om, hører vi meget gerne fra dig.

Send en mail til sekretariat@depressionsforeningen.dk og skriv “case” i emnefeltet. I din mail må du meget gerne skrive en kort beskrivelse (5-10 linjer) af dig selv: navn, alder, familie, job, oplevelser med depression/bipolar lidelse.

Frivillig caseperson til studerende:
Vi modtager rigtig mange henvendelser fra studerende, der laver opgaver om depression og bipolar lidelse. Det vil vi rigtig gerne støtte, og derfor har vi en mailingliste til frivillige, der har lyst til at deltage i disse undersøgelser. Du vil modtage en mail, når der er studerende, som søger casepersoner, og så svarer du, hvis du har tid og lyst til at indgå i deres studie.

Hvis du har lyst til at hjælpe studerende, så skriv en mail til sekretariat@depressionsforeningen.dk og skriv “case til studerende” i emnefeltet

Facebooktwitterlinkedin