FrivilligFredag – juleedition

Der er FrivilligFredag nu på fredag den 7. december. Vi glæder os til at se jer på Trekronergade 64 i Valby fra kl.13 til en hyggelig eftermiddag.

 

Jul_depnet

Som altid vil der være tid til at sludre med andre medlemmer henover opgaverne, og vi sørger selvfølgelig for lidt godt til ganen. Udover de sædvanlige pakkeopgaver har brug for hjælp til at pynte juletræet og spise julegodter.

Fællesskab og frivilligt arbejde
På Frivillig Fredag vil sekretariatet have nogle mindre arbejdsopgaver parat til de frivillige. Det kan fx være praktiske opgaver som pakkearbejde, uddeling af foldere eller sortering af materialer. Du har også mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver. Hvis du har nogle gode ideer til initiativer, er du meget velkommen til at tage dem med på Frivillig Fredag.
Det sociale samvær og fællesskab er vigtigt på DepressionsForeningens Frivillig Fredag. Derfor vil der være sørget for kaffe, the og lidt sødt. Der vil være mulighed for at snakke og hygge sig med de andre frivillige samtidig med, at du giver foreningen en hjælpende hånd. Og der er selvfølgelig mulighed for en rundvisning i vores nye lokaler.

Hør mere om Frivillig Fredag hos DepressionsForeningens sekretariat på tlfnr: 33 12 47 27 eller mail:sekretariat@depressionsforeningen.dk

Af hensyn til forplejning må du meget gerne give et praj til sekretariatet, hvis du har planlægger at deltage.

Sted: Trekronergade 64 st. 2500 Valby
Kontakt: sekretariat@depressionsforeningen.dk

Læs mere her

 

Facebooktwitterlinkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*