Generalforsamling 2019 – Lørdag d. 6. april

Så er det igen blevet tid til at afholde vores årlige generalforsamling.

Postdoc Ziggi Ivan Santini fortæller om ABC-metoden til styrkelse af ens mentale sundhed

Skal du mon med?
Det håber vi, for generalforsamlingen giver et godt indblik i, hvad der er sket i foreningen i det forgangne år, og hvilke nye planer bestyrelsen har på tegnebrættet.

Kom og hør foredrag om hvordan man øger sin mentale sundhed
Postdoc Ziggi Ivan Santini fra forskningsafdelingen for sundhed og social kontekst ved Syddansk Universitet, kommer og fortæller om ABC metoden til at forbedre sin mentale sundhed. Han fortæller om de overraskende forskningsresultater, der er opnået. Der er tale om enkle og praktiske velkendte handlinger, som kan hjælpe alle – ikke mindst når man kommer sig af depression eller bipolar lidelse eller vil passe på sig selv.

Har du interesse og flair for bestyrelsesarbejde?
DepressionsForeningens nuværende bestyrelse opfordrer alle med interesse i og flair for bestyrelsesarbejde, organisations- og strategiudvikling og økonomi til at stille op. Er det noget for dig, så skriv til sekretariatet på sekretariat@depressionsforeningen.dk.

Vi glæder os til at se dig til generalforsamlingen!

På følgende sider finder du al information om dagen: