Giv en hånd med

Der er Frivillig Fredag i morgen d. 4. januar. Vi glæder os til at se jer på Trekronergade 64 i Valby fra kl.13 til en hyggelig eftermiddag.

 

margita_lis

Som altid vil der være tid til at sludre med andre medlemmer henover opgaverne, og vi sørger selvfølgelig for lidt godt til ganen.

 

 

Fællesskab og frivilligt arbejde
På Frivillig Fredag vil sekretariatet have nogle mindre arbejdsopgaver parat til de frivillige. Det kan fx være praktiske opgaver som pakkearbejde, uddeling af foldere eller sortering af materialer. Du har også mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver. Hvis du har nogle gode ideer til initiativer, er du meget velkommen til at tage dem med på Frivillig Fredag.
Det sociale samvær og fællesskab er vigtigt på DepressionsForeningens Frivillig Fredag. Derfor vil der være sørget for kaffe, the og lidt sødt. Der vil være mulighed for at snakke og hygge sig med de andre frivillige samtidig med, at du giver foreningen en hjælpende hånd. Og der er selvfølgelig mulighed for en rundvisning i vores lokaler på Trekronergade 64 st. 2500 Valby.

Hør mere om Frivillig Fredag hos DepressionsForeningens sekretariat på tlfnr: 33 12 47 27 eller mail:sekretariat@depressionsforeningen.dk

Af hensyn til forplejning må du meget gerne give et praj til sekretariatet, hvis du har planlægger at deltage: sekretariat@depressionsforeningen.dk

Læs mere her

Facebooktwitterlinkedin