The Global Crisis of Depression – November 25th, London

Depression er én af de mest signifikante sundhedsproblemer, som samfundet står overfor i det 21. århundrede. Det er estimeret, at over en fjerdedel af alle i den erhvervsaktive alder, har lidt af depression og at economist event global crisis of depressiondet er den største kilde til “disability” verden over med et estimeret antal på 350 millioner mennesker, der lider eller har lidt af depression. Antallet af diagnosticerede fortsætter med at stige, selvom klinikere fortsætter med at rapportere, at op til 50% af dem, der er ramt forbliver ubehandlede, med store konsekvenser for personlig sundhed, for arbejdspladsen og for vore økonomier.

Depression er globalt en stigende udfordring. The Global Crisis of Depression er en ‘The Economist Event’, der samler ledere fra verdens sundhedsorganisationer, såvel som førende eksperter og politikere, samt også repræsentanter fra patientforeninger, herunder DepressionsForeningen. Målet er at undersøge konsekvenserne af depression, samt de forskellige nationale måder, at håndtere depression på. Depression er en af de største kilder til lidelse i verden.

kofi ananBlandt hovedtalerne er tidl. Generalsekretær for FN, Kofi Annan, Sundhedsministeren (DK), Nick Hækkerup, Lederen af Sundhedsorganisationen NICE, David Haslan, Minister for care and support (UK), Rt Hon Norman Lamb,  etc.

Læs mere: www.depression.economist.com

Facebooktwitterlinkedin