Gratis Aftenskole-kursus

Har du haft det psykisk svært, så at det begrænsede dig og måske stadig gør det? Vil du gerne gå på et aftenskole-kursus, men kunne have brug for at gøre det sammen med en anden? Så er dette tilbud måske noget for dig. Få en makker, der går på samme aftenskole-kursus. Det kan være lettere, når man er to om det.

Det er gratis at deltage, når du er medlem af DepressionsForeningen.
Du kan også gå på kurset sammen med en pårørende. Som pårørende eller som frivilligmakker, får man 25% rabat på kurset. Du kan vælge mellem alle kurserne i København / Frederiksberg:
Vælg fx meditation, skriveværksteder, musik, yoga, madlavning eller hvad du kunne tænke dig.

Tilmeld dig her:
Tilmeld dig ved at skrive til: frederik@depressionsforeningen.dk eller ring på 93 63 05 78.
Tilmeld dig nu – så finder vi en makker til dig. Eller meld dig som pårørende og få 25% rabat.

Kurserne bliver fyldt op.  Tilmelding er efter først til mølle-princippet.
Vi lukker for tilmelding d. 20. januar.

Facebooktwitterlinkedin