fbpx

Handels- og leveringsbetingelser, samt fortrolighedspolitik

Levering
Vores normale leveringstid er 8-10 dage afhængig af, om du bestiller i weekenden eller på en hverdag inden kl. 12.00. I forbindelse med spidsbelastninger og ferie kan der gå længere tid.

Fragtomkostninger
Alle priser er inklusiv fragt til danske adresser.

Moms
Alle priser er inklusiv moms.

Reklamationsret
Du har altid 24 måneders reklamationsret, med mindre der er tale om en vare med begrænset holdbarhedsdato. Reklamationsretten gælder også brugte varer og skaffevarer. For at kunne gøre brug af reklamationsretten skal du desuden reklamere indenfor en rimelig tid, dvs. inden 2 måneder efter, du har konstateret fejlen eller manglen.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret: Hvis du anvender din fortrydelsesret, tilbagebetaler DepressionsForeningen hele det beløb, som du har betalt, inklusiv eventuelle forsendelsesomkostninger i forbindelse med at du fik varen tilsendt. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen er for egen regning. Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede varer, f.eks. varer med specielle mål eller indgraveret navn.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller når du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Hvornår bliver beløbet trukket fra min konto?
Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.

Fortrolighedspolitik

DepressionsForeningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke videregive personlige oplysninger til tredje part, på nær i det begrænsede omfang, hvor det er nødvendigt for at brugeren for at kunne modtage sin vare. DepressionsForeningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort-oplysninger eller øvrige personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående udtrykkelige tilladelse.

Ved køb af medlemskab
Ved køb af medlemskab med kort, har du 14 dages fortrydelsesret. Det gøres ved at henvende sig til sekretariat@depressionsforeningen.dk

Ved Donation
Disse betingelser er gældende for alle donationer, der indbetales på hjemmesiden, depressionsforeningen.dk

Indsamlingen foretages af :
DepressionsForeningen
Trekronergade 64, st
2500, Valby
sekretariat@depressionsforeningen.dk

Fortrydelsesret
Når du donere med kort, gives der 14 dages fortrydelsesret. Det gøres ved at henvende sig til sekretariat@depressionsforeningen.dk

Kvittering
Hvis du oplyser din mailadresse under donations-processen, fremsendes der lige efter donationen, en kvittering på denne mailadresse.

Højskole booking

Betalingsfrister
Med din bestilling har du reserveret en plads på sommerhøjskolen. Vil du sikre din plads endeligt, skal du inden 1. marts, samme år, have betalt et depositum på 1000 kr., og det fulde beløb inden den 1. juni. Hvis du allerede har indbetalt depositum eller det fulde beløb, følger du naturligvis blot din egen betalingsplan.

Afbud
Ved afbud gælder der følgende regler:

Afbud inden 1. marts: Du får alle pengene tilbage
Afbud inden 1. juni: Du får dine penge tilbage, dog fratrukket dit depositum
Afbud inden 20. juni: Du får dine penge tilbage, fratrukket 2000 kr.
Afbud efter 20. juni: Du mister din indbetaling

Følgende kort modtages: Dankort

Tilbage

Facebooktwitterlinkedin