Happening for Psykiatrien – inden folketingsvalget

Kom og vær med til happening den 1. juni, hvor en bred alliance af organisationer og græsrødder mødes foran Folketinget for at sætte psykiatrien på den politiske dagsorden.

DepressionsForeningen bakker op om ”Happening for Psykiatrien – inden folketingsvalget”, som vores bestyrelsesmedlem Mads Trier-Blom har været med til at starte sammen med bl.a. Mikkel Rasmussen, speciallæge i psykiatri og formand for Psykiatri-Listen.


Formålet med happeningen er at få politikerne til at tale om psykiatrien under valgkampen. Der skrives meget om psykiatrien, og alligevel er den ikke for alvor på dagsordenen i valgkampen. Det skal vi have lavet om på!

DepressionsForeningen opfordrer derfor alle medlemmer og frivillige, der har tid og lyst, til at deltage i happeningen, så vi sammen kan trænge igennem til politikerne. Jo flere vi bliver på dagen, jo bedre! Happeningen finder sted 1. juni 2019 kl. 12-16 på Christiansborg Slotsplads, se det foreløbige program her.

Skriv meget gerne til frivilligkoordinator Hanne Müller på hanne@depressionsforeningen.dk, hvis du vil med den 1. juni. Så aftaler vi et fællesmødested umiddelbart før happeningen.

Du kan også følge og støtte arbejdet via gruppens Facebookgruppe.

Link til Facebook-gruppen:

https://www.facebook.com/groups/442310576313402/about/

 

Link til Facebook-eventet:

https://www.facebook.com/events/2043404915964003/

I Facebook-eventet finder du også dagens program.

Facebooktwitterlinkedin