Har du husket dit kontingent?

ringerunder billede ”Goddag jeg ringer fra DepressionsForeningen. Jeg kan se på min liste, at du ikke har nået at få betalt dit kontingent for i år. Måske er det en fejl, en forglemmelse eller noget helt andet, men har du to minutter”?

Der er fart over den nye bestyrelse. Allerede inden det første bestyrelsesmøde brugte flere af bestyrelsesmedlemmerne nogle timer i sekretariatet på at ringe ud til medlemmer, der endnu ikke havde betalt deres kontingent for i år.

En stærkere forening

Bestyrelsen ønskede at blive klogere på det almindelige medlemmers brug af vores tilbud og på hvilke ønsker og forventninger, de har og har haft til foreningen. Vi har et konstant ønsker om at forbedre os, blive dygtigere og blive den forening DU ønsker dig.

Målet var selvfølgelig også at få flere til at blive i foreningen. Jo flere vi er desto stærkere stor vi lokalt og nationalt både i forhold til politisk indflydelse og i vores tilbud. Foreningen bygger jo på det forpligtende fællesskab.

(Gen)tegn medlemskab nu

Heldigvis var der en hel del, der gentegnede deres medlemskab. Og der er også super nemt. Du kan forny dit medlemskab i vores webshop http://depressionsforeningen.dk/produkt/forny-medlemsskab-2/ eller overføre kontingent (250 kr) til konto: Registreringsnummer 9541
Kontonummer 0009625100 husk gerne navn og medlemsnummer.

Facebooktwitterlinkedin