Har du prøvet at få behandling via internettet?

Interviewpersoner søges.

Kære Alle 

Jeg studerer medievidenskab på Aarhus Universitet, hvor jeg lige nu følger et undervisningsforløb på Journalisthøjskolen. Jeg skriver til Jer, da jeg i forbindelse med en eksamensopgave skriver en artikel om behandling af psykiske lidelser via internettet – og hvilke muligheder og begrænsninger, der er forbundet hermed.

Derfor søger jeg en eller flere personer med angst eller depression, der selv har prøvet at få behandling via internettet, og gerne vil fortælle lidt om deres oplevelse med det. Det kan eksempelvis være programmer som ”FearFighter”, chatrådgivning, online videoer eller kognitiv terapi. 

Det vil være meget fornemt og en rigtig stor hjælp! 

Jeg kan kontaktes via mail: tealuch@hotmail.com. Skriv endelig, hvis der er spørgsmål til opgaven eller interviewet. 

Mange venlige hilsener, 
Tea Lukman

Facebooktwitterlinkedin