HJÆLP…..os med at blive klogere!

src=”http://depressionsforeningen.dk/storage/Artikel-hjælp-os-med-at-blive-klogere-300×300.jpg” alt=”” width=”300″ height=”300″ class=”alignright size-medium wp-image-10697″ />Bestyrelsen i DepressionsForeningen drøfter netop nu mulighederne i at hjælpe flere mennesker på et tidligere tidspunkt i deres sygdomsforløb. Ledestjernen er, at DepressionsForeningen skal være det sted man går hen, når de første symptomer melder sig. Eller når man lige har fået stillet diagnosen.

Men at være der og give støtte fra dag ét kræver, at DepressionsForeningen til fulde forstår, hvad der er på spil i denne situation, hvad udfordringerne består i. Det kræver også at vi ved hvilke spørgsmål, der typisk melder sig på dette tidspunkt og – ikke mindst – at vi kan give relevante og brugbare svar på de spørgsmål.

Derfor sætter DepressionsForeningen nu fokus på de behov man har som nydiagnosticeret og de mange spørgsmål, der rumsterer i hovedet på én i den situation. Det sker bl.a. i det næste nummer af Balance (udkommer i september). Men indtil da hører vi meget gerne fra dig om DINE erfaringer. Hvilke spørgsmål var de vigtigste for dig? Hvilke svar hjalp dig allermest, og hvor fandt du dem?

Du er meget velkommen til at sende dine bidrag via mail til generalsekretær Kasper Tingkær på kasper@depressionsforeningen.dk. Vi håber meget, at du vil være med – og hjælpe os med at blive bedre til at hjælpe andre.

Facebooktwitterlinkedin