Indmeldelse

Ønsker du at blive medlem, så send os dit navn og adresse pr. mail til sekretariat@depressionsforeningen.dk, så sender vi dig et girokort. 


Støt en god sag:

– meld dig ind i DepressionsForeningen

Medlemsskabet er for dig, der ønsker at møde ligesindede, eller dig, som blot ønsker at støtte denne vigtige sag. Vi håber, at du finder glæde og inspiration i de tilbud, foreningen udbyder, men dit medlemskab betyder også meget for os. Jo flere vi er, desto stærkere står vi.

Almindelig medlemskab:

Med et almindeligt medlemskab modtager du vores medlemsblad Balance, som udsendes 4 gange årligt.

Et medlemskab koster 200 kroner om året.

Støttemedlemskab:

Med et støttemedlemskab viser du din støtte til vores arbejde for depressionsramte. Som støttemedlem modtager du ikke vores medlemsblad Balance.

Et støttemedlemskab koster 75 kroner årligt.

Kontingentet fornyes hvert år i januar. Hvis du melder dig ind i en af årets sidste tre måneder, gælder kontingentet også for det efterfølgende år.

Virksomheder kan blive medlem for 5000 kr. og få personaleforedrag og større materialeforsendelser.

Send en mail, til sekretariat@depressionsforeningen.dk så sender vi et girokort eller køb dit medlemsskab i Webshoppen

En ekstra støtte:

DepressionForeningen modtager meget gerne ekstra beløb på for eksempel 50, 100 eller 200 kroner, alt afhængig af din velvilje og økonomiske muligheder. Ønsker du at støtte med mere, kan der også være skattemæssige fordele. Læs mere om dine muligheder her…

Indbetal dit kontingent samt evt. gave på giro nummer 9625100 – men husk i så fald at udfylde girokortet med tydelig angivelse af navn og adresse! Du kan også overføre pengene til vores bankkonto, som har:

Registreringsnummer 9541
Kontonummer 0009625100

Facebooktwitterlinkedin