Julegave til DepressionsForeningen

Den søde juletid er over os – vi håber, I vil støtte os.

Vi takker for de mange gave vi allerede har modtaget, men håber at endnu flere vil betænke os med en lille gave. Vi er taknemmelige for hver en krone.

I år har vi et særligt tilbud:

For 500 kr. kan du få
– Et unikt jubilæumskrus med chokolade!
– En god følelse i maven
– En bedre forening
– Et fradrag på skatten

Gi’ foreningen en jubilæums- eller julegave. Hver en krone tæller – selv det mindste beløb.
Men giver du over 500 kr., sender vi dig et specialfremstillet jubilæumskrus fyldt med chokolade. Samtidigt vil du have mulighed for at trække det overskydende fra i skat (se nedenfor)

Hvorfor
DepressionsForeningen forsøger at ruste sig til de kommende 10 år. Vi vil gerne sikre, at du bliver bedre hørt, og at der er gode relevante tilbud til jer alle. Patienter såvel pårørende.
Derfor går vi i gang med en større forbedringsproces. Og det håber vi, du vil støtte.

Hvordan
Du kan støtte ved enten,
– at sætte et beløb på det girokort vi fremsendte med jubilæumsbladet, eller ved
– at indsætte støttebeløb på foreningens konto 9541-9625100

Husk: Du kan også give donationen som gave – vi skal nok fremsende kruset.

Ps.
DepressionsForeningen går på juleferie fra den 23.12 til den 2.1. 2009

Træk dit bidrag fra i skat
Husk, at du kan trække årlige bidrag fra 500 kr. og op til 14.000 kr. fra på selvangivelsen.
Det betyder, at du kan få en væsentlig del af din donation tilbage i form af en skattenedsættelse.

Giver du fx 2.000 kr. i løbet af et år, kan du således trække 1.500 kr. fra, og vil du udnytte dit fradrag maksimalt, skal det samlede bidrag udgøre 14.500 kr.

Ægtefæller har hver deres fradrag.