Kathrine Bork Kruse

src=”http://depressionsforeningen.dk/storage/Kathrine-Bork-Kruse-235×300.jpg” alt=”Kathrine Bork Kruse” width=”235″ height=”300″ class=”size-medium wp-image-8886 alignright” />Mit navn er Kathrine Bork Kruse, jeg er 26 år og jeg vil gerne stille op som suppleant til bestyrelsen i DepressionsForeningen. Jeg mener, at jeg har noget at byde ind med, særligt banker mit hjerte for et øget fokus på unge med depression og for at gøre DepressionsForeningen mere synlig både nationalt og lokalt.

Jeg er handlekraftig og initiativrig og vil gerne være med til at udvikle nye projekter og arrangementer, primært i Aarhus, som er den by, jeg repræsenterer. Der sidder jeg nemlig som frivillig kontaktperson for ungegruppen.

Til dagligt læser jeg psykologi (som jeg afslutter til sommer) og derudover er jeg aktiv i en studieforening, aflaster for en pige med autisme, mentor for tre udsatte folkeskoleelever, anmelder for FOF mm. Indtil for nyligt har jeg også været projektleder i Red Barnet Ungdom.

Jeg har altså mange jern i ilden og jeg brænder for at engagere mig i de ting jeg beskæftiger mig med – herunder DepressionsForeningen.

Jeg håber, I vil stemme på mig.

Facebooktwitterlinkedin