Kom og giv os en hånd til det store Psykiatritopmøde

Kom og giv os en hånd til det store Psykiatritopmøde den 6. oktober!
Psykisk sårbar afholder igen i år Psykiatritopmøde. Dagen er spækket med foredrag, workshops og musikalske indslag samt en lækker frokost og andet godt til ganen.

Hygge og snak med andre frivillige

Angstforeningen, DepressionsForeningen og OCD-foreningen vil i fællesskab have en stand, hvor vi uddeler pjecer, fortæller om foreningerne m.m. Derfor har vi brug for en masse skønne frivillige, der kan hjælpe os med at besvare spørgsmål og dele informationsmateriale ud.

Udover at give en hånd med, kommer du til at møde andre frivillige, og der vil være masser af plads til en god snak og hyggeligt samvær, ligesom der også vil være plads til, at du deltager i dagens andre aktiviteter.

Hvis du har lyst til at være med skal du skrive til info@oda.nu.
Husk at tilmelde dig på Psykiatritopmødets hjemmeside også. Det er gratis, og du er dermed også sikret gratis forplejning. Du kan bruge linket her:
Psykiatritopmødet finder sted 6. oktober 2012 fra 10-17 på Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Plads 2, 2000 Frederiksberg. Du kan tage metroen næsten til døren.